Ordu’da "Hedef 1 Milyon Turist" Çalıştayı

Güncelleme Tarihi:

Ordu’da Hedef 1 Milyon Turist Çalıştayı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2016 16:37

ORDU'DA 'HEDEF 1 MİLYON TURİST' ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ.

Ordu Valiliği tarafından 2016 yılı için hazırlanan ’Hedef 1 Milyon Turist’ projesi için Turizm Çalıştayı düzenlendi.
Ordu Valiliği’nin 2016 yılında ’Hedef 1 Milyon Turist’ sloganıyla başlattığı turizmi geliştirme çalışmaları kapsamında yoğun katılımlı bir Turizm Çalıştayı gerçekleştirildi. Ordu Valiliği toplantı salonunda gerçekleşen çalıştaya, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun yanı sıra 19 ilçe kaymakamı ve belediye başkanları, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve turizm seyahat acenteleri temsilcileri katıldı.
Çalıştayın açılışında kısa bir konuşma yapan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yapılan Turizm Çalıştayı ile herkesin fikrine başvurarak Ordu’nun turizmini geliştirmek istediklerini söyledi. Ordu’nun turizmde adından söz ettiren bir il olacağını ifade eden Balkanlıoğlu, "Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılması ile tanıtım atağına kalktık. Ordu bundan sonra turizmde ben de varım diyecek ve bölge illerimizle bu işi koordineli bir şekilde yürütebilirsek bakanlıkta bize bu konuda destek verecek. Ordu 2016 yılında yapılan tanıtımlarla da turizmde hak ettiği yerlere ulaşacak. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak Ordu’nun daha çok tanınmasını daha çok ilgi görmesini sağlayacağız" dedi.
Düzenlenen Turizm Çalıştayı’nın ana gündem maddesi 2016 yılında Ordu’da turizm faaliyetlerinin nasıl geliştirilebileceği oldu. Ordu Kültür ve Turizm İl Müdürü Uğur Toparlak’ın çalıştay da yaptığı sunumla 2015 yılında Ordu’da yapılan turizm faaliyetleri değerlendirildi. Karşılıklı görüş alışverişi içerisinde gerçekleştirilen çalıştayda eksik olan alanlar tespit edilerek geliştirilmesi için çözüm önerileri üretildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!