Orası babanın çiftliği mi

Güncelleme Tarihi:

Orası babanın çiftliği mi
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2015 01:24

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hakan Fidan’ın yeniden MİT Müsteşarlığı’na atanmasıyla ilgili, “Birisi telefon ediyor, ‘Ayrıl seni milletvekili yapacağım’ diyor. Öbürü telefon ediyor, ‘Sakın ayrılma’ diyor. İstifa ediyor, eğilim yoklamasına giriyor. Arkasından yine baskı kuruluyor, ‘Ben görevime döneceğim’ diyor. Orası senin babanın çiftliği mi? Milli İstihbarat Teşkilatı adı üstünde milli olmak zorundadır. İktidar partisinin arka bahçesi, Milli İstihbarat Teşkilatı olamaz. Fidan’ın dönüşü doğru değildir” dedi. Parti grubunda konuşan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

Haberin Devamı

EN ÇAPSIZ BAŞBAKAN

Hükümet vesayet altındadır. Vesayet altında bir Başbakan vardır. Bu Başbakan’ın iradesi kocaman bir sıfırdır. Bir kişiyi istifa ettirtip ‘Seni milletvekili yapacağım’ diyor, ertesi gün fırçayı yiyor, gerisin geriye aynı yerine gönderiyor. Bu mudur Başbakanlık? Etkisiz eleman bir Başbakan var. Kendisine ‘Gelmiş geçmiş Türkiye’nin en çapsız Dışişleri Bakanı’ demiştim. Şimdi söylüyorum: En çapsız Başbakanı.

YÜZDE 10 BARAJINI KALDIR


(Davutoğlu’nun ‘Parti kapatmanın önlenmesi için anayasa değişikliği’ çağrısına karşılık) Ben Davutoğlu’na adam gibi bir öneri yapıyorum: Siyasi partilerin kapatılmasının temel nedeni, fiili kapatılmasına yol açan yüzde 10 seçim barajıdır. Eğer darbelere karşıysan, demokrasiden yanaysan, 12 Eylül darbe yasalarını savunmuyorsan gel yüzde 10 seçim barajını kaldıralım.

Haberin Devamı

BÜYÜK YALANCI KAÇAK SARAYDA

(Kabataş olayı) 80, 100 erkek bir kadına saldıracak, etraftaki binlerce kişi hiç sesini çıkarmayacak, bir tek fotoğraf olmayacak. Bunların hayatı ve söylemleri yalan üzerine inşa edilmiştir. En büyük yalancı da kaçak sarayda oturmaktadır. Asayiş, İstihbarat, Güven Timleri, Terörle Mücadele, Spor Güvenliği, Güvenlik Şube, Olay Yeri İnceleme, Organize Suçlarla Mücadele müdürlükleri ile Beşiktaş ve Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlükleri, araştırıyor, böyle bir olay var mı, yok mu... Hepsinin ortak görüşü: Böyle bir olay yok. Utanmadan, sıkılmadan, hâlâ bunu dile getiriyorlar. Kimse kusura bakmasın, ar damarı yok.

YALANCILARIN TEMSİLCİLERİ

Bu havuz medyasının köşe yazarları var, köşe satıcıları, aynı başlıkla 9, 10 gazeteci yazı yazdı. Hâlâ bunu savunuyorlar. Yahu siz gazeteci misiniz, yoksa yalancıların temsilcileri misiniz? Sizde vicdan, ahlak, namus, din, iman, sizde kitap var mı? Ayakkabı kutularında, para kasalarında devrim yaptılar bunlar. Türkiye’nin vicdanı AKP’yi kabul etmiyor artık.

HAVUZ MEDYASI ÇETEDİR

Sayın Umut Oran’a yönelik yapılan iftira... Efendim Sayın Cumhurbaşkanı’nın kızına suikast düzenlenecekmiş, deli saçması... Yalancılıkla Müslümanlığı hayatımın hiçbir döneminde yan yana düşünmedim. Bunların Müslümanlığı da yalancılık üzerine inşa edilmiştir. Çete oluşturarak suç işliyorlar. Havuz medyasının tamamı çetedir bizim gözümüzde. ? Okan KONURALP / ANKARA

Haberin Devamı

Asker selamıyla CHP’de

Orası babanın çiftliği mi

CHP grup toplantısında Ergenekon ve Balyoz davası sanıklarından emekli Kurmay Albay Dursun Çiçek ile hukukçu Prof. Dr. Caner Yenidünya ve gazeteci Eren Erdem CHP’ye katıldı. KIlıçdaroğlu rozetini taktıktan sonra Çiçek, salonu asker selamıyla selamladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!