ORAN'ın mali destekleri anlatıldı

Güncelleme Tarihi:

ORANın mali destekleri anlatıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 15:08

Haberin Devamı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde ORAN'ın (Orta Anadolu Kalkınma Ajansı), 2016 yılında yürüteceği mali destek programlarının tanıtım toplantısı yapıldı.

Sarıkaya Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleşen toplantıda konuşan ORAN Kalkınma Ajansı Program Birim Başkanı Mehmet Okur, Sarıkaya’nın bölgedeki ilçeler arasında adeta parlayan yıldız olduğuna dikkat çekerek, ajanstan en çok hibe alan ilçe olduğunu söyledi.

Sarıkaya Kaymakamlığı ve Sarıkaya Belediyesinin ajanstan çeşitli projelerle hibeler alarak çok güzel işlere imza attığını belirten Okur, "Yine bu destek programlarında Sarıkaya’dan güzel projeler bekliyoruz. Orta Anadolu Kalkınma Ajansı olarak 2016 yılında toplam 17 milyon lira mali destek vermeyi düşünüyoruz. Bu kapsamda dört farklı mali destek çağrısına çıktık. Sarıkaya Kaymakamlığı ve Sarıkaya Belediyesi, bizim ajans desteklerinden en çok yararlanan kurumlardan biridir" dedi.

Haberin Devamı

Sarıkaya’yı çok aktif gördüklerini ifade eden Okur, "Sarıkaya, proje yazma konusunda hevesli ve de bizim hibelerimizden, teknik desteklerimizden ve doğrudan faaliyet desteklerimizden faydalanan ilçemizdir. Bu kapsamda dört farklı programa çıktık. Bu programlar altında da Sarıkaya’dan iyi projeler geleceğini umuyoruz” diye konuştu.
Toplantıda, “Gelişen Sanayi”, “Kentsel ve Sosyal Altyapının İyileştirilmesi”, “Turizmi Geliştirme” ve “Mikro İşletmeler” mali destek programları hakkında bilgiler verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!