Optimum Yeni Yüzüyle Ziyaretçileriyle Buluşacak

Güncelleme Tarihi:

Optimum Yeni Yüzüyle Ziyaretçileriyle Buluşacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2015 09:51

OPTİMUM OUTLET, YENİ VE RENGARENK KONSEPTİYLE ZİYARETÇİLERİNİ KARŞILIYOR.

Optimum Outlet Alışveriş Merkezi “Outlet” konseptinden çıkan yeni yüzüyle daha renkli bir konsepte bürünüyor.
2011’den beri bölge halkının alışveriş ve eğlence noktası olan Adana Optimum Alışveriş Merkezi yenilenen içerik ve konseptiyle ziyaretçileriyle buluşacak.
Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından hizmete açıldığı günden beri bölgenin buluşma noktası olan Optimum Alışveriş Merkezi, rengarenk ve yepyeni bir değişimle ziyaretçilerini karşılıyor. Moda, stil, lezzet, eğlence, coşku ve heyecanın her renginin bulunacağı yenilenen Adana Optimum şehre, enerjisini arttırarak geliyor.
Dünyaca ünlü ve alışveriş severlerin gözde markası “Zara” yenilenen Adana Optimum AVM’de mağaza karması içindeki yerini alacak. Bunun yanı sıra Stradivarius, Pull&Bear ve Bershka markaları Adana’da ilk kez Optimum AVM’de modaseverlerle buluşacak.
Yenilenen yüzüyle modanın her tonunu taşıyan Adana Optimum Alışveriş Merkezi bünyesinde bulunan Mavi, Koton, LC Waikiki, Adil Işık, Mango, Derimod, İpekyol, Network, Oxxo, Kiğılı, Sarar, Altınyıldız, Ramsey, Hatemoğlu, Lufian ve daha birçok seçkin moda markası da yepyeni yüzleri ile ziyaretçilere alışveriş deneyimi yaşatacaklar.
Yeşillikler içinde eşsiz bir görüntüye sahip Seyhan Nehri, tarihi Taşköprü ve Ortadoğu’nun en büyükleri arasında sayılan Merkez Cami’ye bakan terasıyla Adana Optimum Alışveriş Merkezi’nde yerlerini alacak yeni markalar heyecanla bekleniyor.
Decathlon, 5M Migros, Koçtaş, Rossmann gibi markaların yanı sıra, Avşar Sinemaları, Play Bowling, Buz Pisti gibi eğlence mekanlarını ve KFC, Pizza Hut, Arby’s, Baydöner ve Köfteci Ramiz gibi önemli lezzet markalarını kente kazandıran Adana Optimum, yeni konsepti ve markalarıyla dikkat çekiyor.
Adana Optimum Alışveriş Merkezi eğlence ve aktiviteler için de renkli ve canlı bir ortam sağlamak amacıyla sinema, buz pisti, bowling gibi eğlence mekanlarıyla ziyaretçilerine hizmet veriyor. Rengarenk ve fonksiyonel oyun grupları ile bambaşka bir dünyanın sunulduğu Adana Optimum AVM oyun alanlarında, çocukların güvenle oynayabileceği aynı zamanda zihinsel ve fiziksel gelişimlere katkıda bulunabilecek oyun alternatifleri de yer alıyor. Eğlence alanlarının yanı sıra Optimum içerisinde bulunan Mac Fit, 1.200 metrekarelik alanda spor yapılabilecek rahat ve eğlenceli bir atmosfer sunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!