Op. Dr. Ramazan Fesli Medical Park’ta

Güncelleme Tarihi:

Op. Dr. Ramazan Fesli Medical Park’ta
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2015 12:42

MEDİCAL PARK TARSUS HASTANESİ BEYİN VE SİNİR CERRAHİ UZMANI OP. DR. RAMAZAN FESLİ’Yİ KADROYA ALDI.

Medical Park Tarsus Hastanesi hekim kadrosunu genişletmeye devam ediyor. 50’in üzerinde hekimle hizmet veren hastane, en son Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ramazan Fesli’yi de kadroya aldı. Böylelikle Beyin ve Sinir Cerrahi poliklinik kadrosunda Op. Dr. Ramazan Fesli ile birlikte Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı ve aynı zamanda başhekimlik görevini yürüten Op. Dr. Hakan Bahçeci hizmete devam edecek.
OP. DR. VOLKAN IŞIK DA KADRODA
Medical Park Tarsus Hastanesi kadrosuna eklenen isimlerden bir diğeri de Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Volkan Işık. Plastik ve estetik alanında özellikli operasyonlar gerçekleştiren Op. Dr. Volkan Işık, iş kazaları başta olmak üzere önemli ameliyatlara imza atıyor.
MİKRO CERRAHİ UYGULANIYOR
Op. Dr. Vokan Işık, maksillofasialtravmalar (yüz kemikleri kırıkları), el Cerrahisi (Mikrocerrahi), estetik operasyonlardan burun ameliyatları, göğüs estetiği, vücut şekillendirme ve Liposuction-yağ emme başta olmak üzere çeşitli operasyonları gerçekleştiriyor. Çok sayıda sanayi kuruluşunun olduğu bölgede zaman zaman yaşanan iş kazalarında 7/24 hizmet veren Medical Park Tarsus Hastanesi, iş kazaları ve diğer travmatik vakalarda hizmetlerini sürdürüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!