Onur’dan sıra dışı parti

İstanbul gece hayatının en popüler adreslerinden W Lounge, önceki gece sıra dışı bir partiye ev sahipliği yaptı.

Haberin Devamı

Kelebek’ten köşe arkadaşım Onur Baştürk’ün ev sahipliğini üstlendiği “Slim Status” adlı davete sanat, moda, medya ve cemiyet dünyasından pek çok ünlü isim katıldı. Onur, gece boyunca Twitter ve Facebook üzerinden ‘Slim Status’ hakkında yorumlar yaptı, bu yorumlar W Lounge’ın duvarlarına asılan ekranlardan misafirlerle paylaşıldı. Davetliler de Onur’un “Yeni yılda daha ‘slim’ (İngilizce’de ince, zayıf) olmak ve hafiflemek için hayatınızdan atacağınız üç şey nedir?” sorusuna birbirinden ilginç yorumlar yazdı. Gece, Londra’dan gelen dünyaca ünlü DJ Jonny Rock’ın müzikleriyle renklendi.

Yeni yıla hazır

Via/Port, yılbaşı hazırlıklarına geniş çaplı bir süsleme organizas-yonuyla başladı. Dış cephesi ışıklarla kaplanan alışveriş merkezinin içi ise yine ışıklı çam ağaçlarıyla ve rengarenk toplarla süslendi. Via/Port Moda Meydanı’ndaki sahneye Noel Baba evi kuruldu. Alışveriş merkezinin diğer ucundaki Gençlik Meydanı’na ise yedi metre yüksekliğinde, ışıklı top ağacı yerleştirildi.

Sevdiklerinizi mutlu edin

Haberin Devamı

Ceylan InterContinental Istanbul, birbirinden özel “yılbaşı sepetleri” hazırladı. Her zevke hitap eden beş farklı sepette yılbaşı kurabiyeleri, draje şekerler, makaronlar, kuruyemişler, madlen çikolatalar ve özenle seçilmiş içkiler ile sizi hediye aramaktan kurtaracak renkli armağanlar yer alıyor. Bu özel yılbaşı sepetlerinin fiyatı ise 210 TL ve 350 TL arasında değişiyor.

Beyoğlu ‘ışık’landı

Beyoğlu’ndaki tarihi Suriye Pasajı’nda Lux adında yeni bir mekân açıldı. Restoran ve kafe olarak hizmet verecek mekanın işletmecileri ise Hagop Mamas, Ali İnci ve Fatoş Silan. Latince’de “ışık” anlamına gelen Lux, haftanın altı günü 12.00 ile 04.00 saatleri arasında açık.

Nostaljik eğlence

Müzik dünyasının önemli isimlerinden İzzet Öz, yıllar önce yayınlanan televizyon programı “Disco Vision”u İstanbul gecelerine taşıdı! Blackk’te sahneye çıkan Öz’ün 70’lerin popüler şarkılarıyla başladığı performansı, Jeyan, Mine ve İpek’ten kurulu “Hot Kıtır Project”in şovuyla renklendi.

Erken kutlama

Kanlıca’daki Aija Otel, yeni yıl kutlamasını erkenden gerçekleştirdi. Chivas Regal’in davetlileri ve Aija Otel’in konuklarının katıldığı partiye İstanbul Doors’un ortaklarından Rıza ve Levent Büyükuğur ev sahipliği yaptı.

Sur Balık, Arnavutköy’de

Haberin Devamı

Sur Balık’ın yeni şubesi, Arnavutköy’de hizmete açıldı. İşletmeciliğini Zeki Tasasız ve Nevzat Özcan’ın yaptığı mekân, Boğaz manzaralı ve beş katlı tarihi bir yalıda hizmet veriyor. Başta Akdeniz lezzetleri olmak üzere tüm dünya mutfaklarının en seçkin balık yemeklerini aynı mönüde buluşturan Arnavutköy Sur Balık, tahinli profiterolüyle de iddialı.

Can Hatipoğlu’yla Türkçe gecesi
Hafta içi Aşkın Arsunan ve Blue Print Project grubuna ev sahipliği yapan Niş, bu gece Can Hatipoğlu’nu ağırlıyor. DJ setinin başına geçecek olan Hatipoğlu, yalnızca Türkçe şarkılar çalacak. 70’li yıllardan günümüze en sevilen şarkılarla renklenecek parti, saat 22.00’de başlayacak.

Yazarın Tüm Yazıları