Onun arabası var özel mi özel...

Eski TÜSİAD Başkanı Ömer Sabancı, işlerini trafikteyken de yürütebilmek için Mercedes Viano marka arabasını modifiye ettirdi.

Haberin Devamı

Sabancı, araç için VIP Dizayn’ın sahibi Erbakan Malkoç’un kapısını çaldı.  Suudi Kralı Abdullah ile Ajda Pekkan’a da özel araçlar tasarlayan Malkoç, Sabancı’nın aracını her şeyin bilgisayarla kontrol edildiği bir ‘yürüyen ofis’e dönüştürdü. Arabayı önceki gün teslim alan Ömer Sabancı, eşi Arzu Hanım ve oğlu Hacı’yla birlikte Erbakan Malkoç’la bir araya geldi, teşekkürlerini iletti.

Medya sektörüne yeni boyut

Vakko Holding ve Power Group Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, medya sektöründe yeni bir girişim başlatıyor. Hakko, kuracağı şirketle Türkiye’de gençlik medya grubunu oluşturmayı hedefliyor. Power Group’a bağlı olarak faaliyete geçecek şirkette Koray Altınsoy ve Tan Yeşilada da
yönetici ortak olarak görev yapacak.

Kucak kucağa aşk

YASA Holding’in sahibi Yalçın Sabancı’nın kızı Aysen Sabancı, geçtiğimiz yaz Mirkelam’la sürpriz bir aşka yelken açmıştı. Muhabir arkadaşım Cenker Tezel, Bodrum sahillerinde dans edip spor yaparken fotoğrafladığı sevgilileri geçtiğimiz pazar günü de Kuruçeşme sahilinde görüntüledi. Tek kapılı arabada ön koltuğu paylaşan ikili, görüntülenmekten rahatsız oldu. Sevgilisini kucağına oturtan Mirkelam, fotoğraflarının çekildiğini fark edince tepki gösterdi. Aysen Sabancı yola arka koltukta devam etmek durumunda kaldı...

Haberin Devamı

Boyaya Ümit Ünal imzası

Filli Boya, moda ve stil dünyasının önemli ismi Ümit Ünal’la birlikte yaşam alanlarının temel unsuru olan renk kavramını yeniden yorumladı. Ortaya çıkan 6 konseptteki 80 renk, Feriye Lokantası’nda tanıtıldı.

Mücevher Krallığı

Swarovski’nin 2012/2013 sonbahar-kış koleksiyonu “Kingdom of Jewels”, önceki gün Avusturya Başkonsolosluğu-Palais Yeniköy’de düzenlenen defileyle tanıtıldı. Avusturya İstanbul Başkonsolosu Paul Jenewein ve eşi Mary Jenewein’in ev sahipliği yaptığı davete iş, sanat ve moda dünyasından ünlü isimlerin yanı sıra koleksiyonun yaratıcısı olan Swarovski Kreatif Direktörü Nathalie Colin de katıldı. 160 parçalık koleksiyon beğenildi.

Yeni aşk

Gamze Karaman’la ilişkisiyle adından söz ettiren genç işadamı Mete Güldamlası, yeni bir aşka yelken açtı. İstanbul gecelerinde sık sık boy gösteren Güldamlası, kalbini Aslıhan Yurttutmuş’a kaptırdı. Birbirlerini tanıma aşamasında olan sevgililer, önceki gece Nişantaşı’nda el ele görüntülendi.

Haberin Devamı

Eğlenceli düğün

Çapamarka’nın genel müdürü Barış Demirtaş, sekiz yıl önce Bodrum’da tanıştığı Sony Pazarlama ve Planlama Uzmanı Dila Arıcı’yla önceki gün Cahide’de evlendi. Mekân personelinin sahneye çıkarak şarkılar söylediği düğünde damadın şahitliğini Şişli Kaymakamı Mehmet Öklü, gelinin şahitliğini ise İzzet Çapa’nın annesi Günnar Çapa yaptı. Nikâh töreninin ardından Maldivler’e uçan çifte ben de mutluluklar dilerim.

Nişantaşı’nın son adresi

Eski Başbakan Tansu Çiller’in oğulları Mert ve Berk Çiller ile Uğur Karabayır’ın ortağı olduğu Mar Group; Hardal, Oktoberfest, Rigatoni ve Torro-Tapas markalarına bir yenisini daha ekledi: Lilu...
Nişantaşı-Abdi İpekçi Caddesi’nde Cafe İnn’in olduğu yerde hizmete girecek olan Lilu, ekim ayında açılacak.

Haberin Devamı

Okula dönüş partisi

Mert Vidinli ve Çağla Gürsoy’un W Lounge’da düzenlediği “Richie Rich” partileri Bodrum, Çeşme ve Antalya’dan sonra İstanbul’a döndü. Parti bu akşam Virgin Radio sponsorluğunda “Back to School Party” adıyla düzenlenecek. Hınzır ve şımarık çocuk Richie, geceye katılanları okul zamanlarına geri götürecek!

Yazarın Tüm Yazıları