Önümüzü görmekte zorlanabiliriz

Sisli havada pusulasız giden bir gemi misali ilerliyoruz. Bu hafta sonu gezegenler bizi engelleyebilir.

Haberin Devamı

Önümüzü görmekte zorlanabilir, yanlış mesajlar verdiğimizi, yanlış kararlar aldığımızı veya farklı alanlarda sonuç alamayacağımızı düşünmeye başlayabiliriz.
Ne yaptığımızı veya nasıl planlar yapacağımızı netleştirmekte zorlanabiliriz.
Akşam saatlerinde ise yaratıcılık, hayaller, duygusallık ve hassasiyet artıyor.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

Günlük Burç Yorumları

Koç
Hırslarınız ve ihtiyaçlarınız arasındaki dengeyi adil şekilde kurabilirsiniz. Mükemmel fikirlerinizi uygulamaya koymalısınız. Neler başarabileceğinizi görünce şaşıracaksınız. Birlikte zaman geçirmek istediğiniz kişilerle bir araya gelebilirsiniz. İş ve eğlenceyi birlikte götürebilirsiniz. Keyifli veya romantik aktivitelere zaman ayırmak istiyorsunuz. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var!

Haberin Devamı

Boğa
Heyecanlı seyahatler veya felsefi sohbetler yapılabilir. İhtiyaç duyduğunuz şeylere sahip olabilirsiniz. Her tür durumu detaylı şekilde inceleyebilecek zekaya sahipsiniz ve sezgilerinize güvenmeniz durumunda sizi doğru yere taşıyacaklarını biliyorsunuz. Bir ilişkiniz sizin için ilham verici veya bilgilendirici olabilir. Anlaşmazlıklardan, tartışmalardan veya karışıklık yaratan konulardan uzak durmanızda fayda var.

İkizler
İstediklerinizi alabilecek, ortaya koyabilecek veya geliştirebilecek gücünüz var. Tek problem, ne istediğinize net olarak karar vermeniz. Sadece konuşup eyleme geçmemeniz sorun yaratabilir. İmajınızı güçlendirecek potansiyel söz konusu, yeteneklerinizi göstermelisiniz. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var!

Yengeç
Yanındayken kendinizi iyi hissetmediğiniz veya sizi uzlaşmaktan uzak noktalara çeken kişilere dikkat etmelisiniz. Hedeflerinize yalnız başınıza da ulaşabilirsiniz, korkmanıza gerek yok. Yaratıcı yollar bulmalı ve pozisyonunuzu korumalısınız.

Aslan
Kaç işi aynı anda yapmayı planlıyorsunuz? Bugün kendinize sormanız gereken soru bu. Hayatınıza heyecan katmak ve renklendirmek istiyorsunuz. Fiziksel açıdan mücadele gerektiren bir durum ya da yavaş yavaş sizi etkilemeye başlayan bir kişinin peşinden gitmeniz, sizi yeni bir yola ve yeni bir başlangıca taşıyabilir.

Haberin Devamı

Başak
Hayranlık duyduğunuz kişilerle harika planlar yapabilirsiniz. Askıda bekleyen hukuki, resmi, maddi veya kurumsal evraklarınızın üzerinden geçmeniz, daha anlamlı seçimler yapmanızı sağlayabilir. Sorumluluklarınızı yerine getirmeniz ve mantıklı olmanız, geleceğinizi daha olumlu yönlendirmenizi sağlayabilir. Taleplere boyun eğmeniz gerekmiyor!

Terazi
Çevrenizdeki kişileri evinizle ilgili konularda istediklerinizi yapmaya ikna edebilirsiniz. İlgi alanlarınızı genişletebilirsiniz. Daha fazla sosyalleşmeniz yeni fırsat sayısını artırabilir. Farklı bir bakış açısıyla yaklaşmanız, önemli bir ilişkinizi yeniden yapılandırmanıza olanak sağlayabilir.

Akrep
Fikirlerinizi açıkça paylaşmalı ve samimi olmalısınız. Maddi, duygusal ya da yaratıcı alanda büyümenize yardımcı olacak şekilde yönlendirilebilirsiniz. Duygularınız karışıklıklara neden olabilir. Günün ritminde kalmaya çalışırken bütçenizi aşabilirsiniz. Neye ve kime önem verdiğinizi seçerek hareket etmeniz gerekiyor. Gerçekçi olursanız, hayal kırıklığı yaşamayacaksınız.

Haberin Devamı

Yay
Sözünüzü yerine getirme zamanı geldi. Bazı alanlarda çok fazla seçeneğiniz olması, yanlış yapma ya da tuzağa düşme riskinizi çoğaltıyor. Egoist kişilerin taleplerine boyun eğmemelisiniz. Evinize, ailenize veya çevrenizi güzelleştirecek aktivitelere zaman ayırmalısınız.

Oğlak
Bazı konuların acısını çıkarmak isteyen kişiler veya öç alma amaçlı ültimatomlar söz konusu olabilir. Neyse ki, sizi köşeye sıkıştırmalarına izin vermeyeceksiniz. Herkes olayları sizin gibi görmüyor olabilir. İş hayatınızda ilerleme sağlamak istiyorsanız, işinize özgün yaklaşımlar getirmelisiniz.

Kova
Hayatınızda nelerin doğru gidebileceğini sorgulayabilirsiniz. Eğer gerçekten istediğiniz şeyler varsa, üzerine gitmelisiniz. Durumunuzu doğru değerlendirmeli ve yolunuzda duran kişilere izin vermemelisiniz. Yaratıcı zekanıza güvenmeniz, daha fazla para kazanmanızı sağlayacak iş pozisyonları bulmanızı kolaylaştırabilir.

Haberin Devamı

Balık
Gezegenler, son günlerde kurduğunuz hayalleri ya da yaptığınız planları destekliyor. Hislerinizi bastırmamalısınız. Hedeflerinize ulaşmak için isteklerinizi açıkça dile getirmelisiniz. Herkes sizinle aynı düşünmeyebilir ama en azından kimin ne düşündüğünü açıkça görme şansınız olur.

Yazarın Tüm Yazıları