Önümüzde hiçbir engel yok

Güncelleme Tarihi:

Önümüzde hiçbir engel yok
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2013 01:28

Beşiktaş Yönetimi bugün İnönü Stadı için yıkım töreni yapacak. Bakanlık izin yok dese de kulüp yıkım önünde bir engel olmadığını savunuyor.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, bugün İnönü Stadı’nın yıkımına dair bir tören düzenliyor. Ancak gerçek anlamda stada ne zaman kazma vurulacağı konusu bir türlü netleşmiyor.

YENİDEN YAPIM İÇİN BENİ İNANDIR

Gençlik ve Spor Bakanlığı, stadın nasıl yapılacağına dair kulübün bir garanti vermediği gerekçesiyle yıkım izni vermediğini söylüyor. Buna göre bakanlık, stadın yıkım ve yapımına dair bir prtokol imzalanmadan onay vermeyecek. Açıkçası bakanlık ”Bu stadı yeniden yapabileceğine dair beni inandırmalısın” diyor. Diğer yandan kulüp ise yıkım konusunda SGM’den zaten bir muvaffakiyet alındığını belirtiyor.

‘PEKİ AVAN ONAYI NASIL ÇIKTI’

YENİ stadın yapımından sormulu yönetim kurulu üyesi Umut Güner, “Şayet bakanlıktan onay almasaydık belediye avan projesini onaylar mıydı? Biz bu stadı yıkım ve yapımı konusunda bakanlığa gerekli taahhütleri verdik. Engel yok. Yıkım bittikten sonra projemizin detayları belli olacak ve bunlar da onaya sunulacak. İhale işlemleri de buna pararelel yürür” dedi.

Haberin Devamı

İLK HARÇ NE ZAMAN KONUR?

Umut Güner, yeni stada ilk harcın ne zaman konulacağı konusunda ise kesin bir tarih veremeyeceklerini belirterek, “Başkanımız Ekim 2014’te stadın biteceğini söyledi. Amacımız bunu gerçekleştirmek” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!