Onikişubat'tan askerlere iç giyim

Güncelleme Tarihi:

Onikişubattan askerlere iç giyim
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2018 09:07

Onikişubat'tan askerlere iç giyim

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/ KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - KAHRAMANMARAŞ'ın merkez Onikişubat İlçe Belediyesi, TSK tarafından Suriye'nin Afrin kentindeki terör örgütlerine yönelik düzenlenen 'Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli askerlere 12'şer bin atlet ve çorap olmak üzere toplam 24 bin iç giyim malzemesi gönderdi.
Onikişubat Belediyesi, Fırat Kalkanı Harekatı'nda olduğu gibi Afrin'deki Mehmetçiklere de 'Her zaman yanınızdayız' mesajı vermek adına çeşitli malzemeler gönderiyor. 1 ay önce Afrin'deki askerlere çörek, fıstık ezmesi, lokum, zemzem ve 7'şer zeytin gönderen Onikişubat Belediyesi, son olarak 24 bin çorap ve atlet gönderdi.
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Türk ordusunun önce Fırat Kalkanı ile ardından da Zeytin Dalı Harekatı ile destan yazdığını söyledi. Mehmetçiklerin canı pahasına Türkiye'yi savunmak için, insanların güvenliğini temin etmek için büyük fedakârlık gösterdiğini kaydeden Mahçiçek, "İşte bize de bu bağlamda elimiz kolumuz bağlı oturmak yakışmazdı. Afrin Zeytin Dalı Harekâtı'nda daha öncede yaptığımız Fırat Kalkanı Harekâtı'nda da olduğu gibi orada ki askerlerimizi motive etmek adına küçük, bedenen olmasak bile ruhen onların yanlarında olduğumuzu bildirmek adına küçük hediyeler göndermiştik. Bu defa da Afrin'de bulunan kardeşlerimize hediyeler gönderdik. Ve gördük ki başka ihtiyaçlarda var. Tabiat şartlarını incelediğimiz de özellikle zorlu hava koşullarını göz önünde bulundurarak, eksiklikleri belirledik. Bu yüzden askerlerimize giyim yardımı da yaptık. İnşallah yarın itibarıyla Onikişubat Belediyesi ekiplerimiz oradaki kahramanlarımıza hediyelerimi intikal ettirecekler. Biz onların muzafferiyeti için dua ediyoruz. Allah onların inşallah tırnağına zarar getirmez diye dua ediyoruz. Ve Cenab-ı Hakk'ın inşallah kahraman ordumuzu muzaffer eylemesi için dua ediyor ve kahramanlarımıza bir kez daha sevgilerimizi, saygılarımızı ve selamlarımızı iletiyoruz" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!