Önemli olan iyi projede yer almak

Güncelleme Tarihi:

Önemli olan iyi projede yer almak
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 18, 2012 14:50

OYUNCU Ebru Akel, her projede olmak ve sürekli bir şeyler yapmanın marifet olmadığını söyledi. Akel, "Önemli olan doğru şeyi, size yakışan şeyi, uygun olan projeleri yapmak" dedi.

Haberin Devamı

'YALAN İÇİNDE YALAN' OYUNUNDAN FOTOÄžRAFLAR    Â

Ebru Akel’in, Feride Çetin, Füsun Erbulak, Somer Kavran, Levent Ünsal ve Kerem Yağcı ile birlikte rol aldığı, ’Yalan İçinde Yalan’ adlı tiyatro oyunu, Zonguldak Atatürk Kültür Merkezi’nde tiyatroseverlerle buluştu. 450 kişilik salonu tamamen dolduran izleyiciler, yaklaşık 1.5 saat süren tiyatro sonunda oyuncuları alkışladı. Gazetecilerin sorularını cevaplandıran Ebru Akel, tiyatroyu çok sevdiğini, bundan sonra da içinde olmak istediğini söyledi. Tiyatro sahnesine ’er meydanı’ denildiğini hatırlatan Akel, "Çok doğru bir söz gerçekten" diye konuştu.
  Â
’İYİ PROJEDE YER ALMAK YETENEK’

Kariyerinde doğru projeleri seçebildiğine inandığını kaydeden Akel, iyi projenin içinde olabilmenin yetenek olduğunu ifade etti. 2009’da ’Sıcak’ adlı sinema filminde rol aldığını hatırlatan Akel, sinemada olmanın da büyülü bir şey olduğunu söyledi. Akel, önümüzdeki günlerde bir sinema filminde konuk oyuncu olarak bulunacağını belirtti. Sinemada ve dizilerde kadına yönelik hikayelerin fazla yazılmadığını, genelde erkeğe yönelik hikayeler yazıldığını savunan Akel, şunları kaydett,:

"Onun için kadın oyuncunun bulunabileceği hikayeler bulmak çok zor. Onun için de doğru projeyi beklemek esas bence. Her zaman her yerde olmak ve sürekli bir şey yapmak marifet değil. Önemli olan doğru şeyi, size yakışan şeyi, uygun olan projeleri yapmak."
                                                         Â
                                                                                                                                                                                                                                  Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!