'Önemli olan aşkla ve şevkle katkı yapmak'

Güncelleme Tarihi:

Önemli olan aşkla ve şevkle katkı yapmak
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2017 01:27

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş 1-1 biten Olympiakos maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İŞTE ŞENOL GÜNEŞ'İN AÇIKLAMALARI:

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Olympiakos ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak rövanş öncesinde avantajlı bir skor elde eden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş maçın ardından konuştu.

"İLK YARI İYİ DEĞİLDİK"
"İlk yarı kontrollü oynama isteğimiz, düşündüğümüz anlayışı sahaya yansıtamadık. Rakip de etkili değildi belki ama biz de düşündüğümüzü sergileyemedik. Takım savunmasında iyi değildik. Hücumda da başarılı olamadık. Yana çok fazla oynadık. Öne az oynadık. Rakibin hücumlarında takım savunması yapamadık, çok kolay geldiler."

"SİYAH BEYAZ KADAR FARKLIYDI"
"İlk yarı ile ikinci yarı arasındaki fark siyah/beyaz gibiydi. Hem golü, hem de pozisyonları bulduk. Daha da farklı bir skorla sahadan ayrılabilirdik. Onlar da bizim eksiklerimiz."

Haberin Devamı

"4-1 DE OLABİLİRDİ"
"1-0'dan iyidir 1-1. Ancak 4-1 de olabilirdi. O zaman daha olumlu bakabilirdik. Hiçbir şeyin garantisi yok. Burada alacağımız sonuç ne olursa olsun burada bitmeyecekti. Rövanşta her şey belli olacak. Kazanmayı düşünüyoruz, İnşallah öyle olacak."

"SÜREMİZ KISITLI"
"Sabaha karşı İstanbul'da olacağız ve Pazar günü maç yapacağız. Süremiz kısa. O yüzden önce lig maçına konsantre olmalıyız."

"AŞKLA BEKLEMEK"
Şenol Güneş son olarak kadro tercihleriyle ilgili olarak da, "Kimin oynadığı değili, oynayanın ne yaptığı önemli. Kenarda bekleyen her oyuncumuz oynayabilir. Mühim olan aşkla, şevkle o şansı beklemek." diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!