Önce yemek ısmarlamış, sonra parçalamış

Güncelleme Tarihi:

Önce yemek ısmarlamış, sonra parçalamış
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2016 09:54

Adana'da 27 yaşındaki Songül Elçil'i vahşice boğup kafasına çekiçle vurduktan sonra 6 parçaya ayıran katil zanlısının ifadesi çileden çıkarttı. Korkunç bir cinayete kurban giden Songül Erçil’in 27 yıllık yaşamından dram çıktı.

Haberin Devamı

Seyhan ilçesine bağlı Sucuzade Mahallesi'nde kahvehanede Songül Elçil (27) isimli genç kadını önce boğup, sonra da kafasına çekiçle vurarak öldürdükten sonra 6 parçaya ayırıp 3 ayrı çöp konteynırına çuval ile atan katil zanlısı Fatih K.'nın (37) ifadesi ortaya çıktı. Genç kadını vahşice katleden cani ifadesinde 3 Aralık gece saat 01.30 sıralarında bir arkadaşıyla kahvehanede otururken adını bilmediği bir genç kadının yanlarına gelerek 'Açım bana yemek verin, üşüyorum burada biraz oturabilir miyim' dediğini belirterek, "Ben de acıyarak içeri aldım daha sonra da börek sipariş ettim. Bu arada kadının gözü mordu onun için de kahvehanede bulunan merhemi getirip gözüne sürdüm. Bir süre sonra börek geldi kadın da böreği yedi. Bu arada arkadaşım kahvehaneden ayrıldı. Ben kadınla yalnız kaldım" dedi.

Haberin Devamı

Fatih K. ifadeisnde "Kadın uyuşturucu çıkartınca ben de yemek yiyecek paran yok bizden yemek istiyorsun neden uyuşturucu içiyorsun dedim. O da 'bağımlıyım yapacak bir şey yok dayanamıyorum' dedi. Ben  kızmaya devam ettim ancak o uyuşturucuyu içip kendinden geçti. Bir süre sonra da kendine geldi" dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

GENÇ KADINI SUÇLADI!

Vahşi cinayette kendisini savunan Fatih K., genç kadının PKK'yı savunduğunu öne süren "Ben de buna çok sinirlendim öfkelendim. Kendisine karşı çıkınca aramızda kavga çıktı. Kavgada kendimi kaybedip elimle boğdum. Artık titremeye başladığında bırakıp çekiçle kafasını vurarak öldürdüm. Daha sonra da saçlarından tutarak kadını tuvalete götürdüm. Tuvalette bıçak ve çekiçle önce kafasını gövdesinden ayırdım. Sonra kollarını, daha sonra da bacaklarını gövdesinden ayırdım. Kadını 6 parçaya ayırdıktan sonra kollarını ve kafasını bir çuvala, gövdesini bir çuvala, bacaklarını da bir çuvala koyup 3 ayrı çöpe attım" dedi. 

'TUVALETİ YIKAYIP UYUDUM'

Haberin Devamı

Fatih K., kadının parçalarını çöpe attıktan sonra tuvaleti çamaşır suyu ile yıkayıp kan lekelerini yok ettiğini belirterek, "Daha sonra uyudum. Sabah saat 08.30 gibi kalkıp çöpe baktığımda parçaların orada durduğunu gördüm. Sürekli çöpe baktım. Saat 11.30 gibi çöpçüler gelip torbadaki parçaları alıp götürdü. Ben de çöp gittikten sonra Uşak'a gittim. Daha sonra kahvehane sahibi beni telefonla arayarak bana ihtiyacı olduğunu söyledi ben de geri Adana'ya döndüm. Geldiğim gün polis kahvehaneye gelip beni gözaltına aldı. Bir öfkeye kapılıp kadını öldürdüm pişmanım" dedi.

ÖLDÜRÜP UYUMUŞ!

Zanlının polise ifade verirken çok soğukkanlı olduğu, "Bunda bir şey yok, kadını öldürdükten sonra uyudum" dediği öğrenildi. Zanlı ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

Haberin Devamı

SONGÜL’ÜN YAŞAMI DRAM

Korkunç bir cinayete kurban giden Songül Erçil’in 27 yıllık yaşamından dram çıktı.  Almanya’nın Berlin kentinde gurbetçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Songül Erçil, babasının ölümü ardından 17 yaşındayken teyzesinin oğlu Gazi B. ile evlenmek için Adana’ya kaçtı. Gazi B. ile nikahsız yaşayan Erçil’in bu birliktelikten E., N. ve B. adı verilen 3 kızı oldu. 

Bir süre sonra uyuşturucu batağına saplanan Songül’ün durumundan haberdar olan ağabeyi Oğuz Erçil, kız kardeşini tedavi için Almanya’ya götürdü. Ancak uyuşturucuyu bırakamayan Songül, 2009’da tekrar Adana’ya dönerek tanıştığı Harun Doğan T. ile yaşamaya başladı. Bu birlikteliğinden de Y. adını verdiği oğlu oldu.

Haberin Devamı

Ancak Songül’ün bu birlikteliği de uyuşturucu yüzünden fazla sürmedi. Uyuşturucu parası bulabilmek için fuhuş yapmaya başladığı öne sürülen Songül Erçil’in poliste çok sayıda suç kaydı oldu. Kimsesi kalmayan genç kadın, öldürüldüğü güne kadar pansiyonlarda yaşadı.

AİLESİ KAN ÖRNEĞİ VERDİ

Cinayeti duyarak kız kardeşi İlknur ile birlikte Almanya’dan gelen ağabeyi Oğuz Erçil, DNA testi için kan verdi. Erçil, polisteki ifadesinde "Kardeşim iki kez resmi nikahsız evlilik yaptı, çocukları oldu. Birlikte olduğu kişiler uyuşturucu yüzünden kardeşimden ayrıldı. Anne ve babamızdan kalan mirası kendisine verdik. Ancak o bu paraları yine uyuşturucuda kullandı. Kendisine zaman zaman para gönderiyordum. Kız kardeşimizi öldüren kişiye en ağır ceza verilmesini istiyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!