Önce protokol sonra gezi

Güncelleme Tarihi:

Önce protokol sonra gezi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2016 17:06

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Büyükşehir’e bağlı iş makineleri ve kamyonların askeri kışlalarda nöbet tutması nedeniyle inşaatı bir aylığına kesintiye uğrayan Ankapark’ta çalışmalar yeniden başladı.

Haberin Devamı

Ankara Hürriyet’e bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Vedat Üçpınar, “Bin kişi şu anda çalışmalara devam ediyor. 1,5-2 ay gibi bir kesintimiz oldu. Çalışmalar hızla sürdürülüyor” dedi. Öte yandan önceki gün Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de Ankara ile Doha arasında Kardeş Kent Protokolü’nü imzalamak amacıyla Başkent’e gelen Katar Belediye ve Çevre Bakanı Mohammed Bin Abdullah Al Rumaihi başkanlığındaki heyete, Ankapark’ı gezdirdi.

Katar’ın Ankara Büyükelçisi Salem Mubarek Al-Shafi’nin de bulunduğu gezi kapsamında Başkan Gökçek ilk olarak kendi kullandığı makam otosuyla heyet üyelerini, Ulus Tarihi Kent Merkezi Projesi içinde yer alan Hacı Bayram Veli Camii ve çevresini dolaştırdı. Başkan Gökçek, heyet üyelerine burada yapılan restorasyon çalışmaları konusunda bilgi verdi. Heyetin bir sonraki durağı Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Ankapark oldu. Ankapark’ta oyun çadırlarını gezen, çalışmaları yakından inceleyen Katar Belediye ve Çevre Bakanı Al Rumaihi, oyuncakları denedi. Başkan Gökçek ile konuk bakanın atari oyunlarındaki mücadelesi renkli görüntülere sahne oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!