Önce hava karardı sonra aniden bastırdı!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2017 18:04

Yurdun büyük bir bölümünde aniden bastıran sağanak yağmur ve beraberinde gelen şiddetli dolu yağışı vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Haberin Devamı

İSTANBUL

Dolu yağışı aralıklarla sürüyor. Etkili olan yağışlar nedeniyle sürücüler ve yayalar zor anlar yaşıyor. Saat 17.00'da Avrupa Yakası'nda yağmur bulutları adeta gündüzü geceye çevirdi. 


 

ERZURUM

Erzurum'da havanın parçalı ve çok bulutlu olduğu kentte öğlen vaktinde başlayan yağmur, şiddetini artırmasının ardından yerini doluya bıraktı.

Hava sıcaklığının 16 derece olarak ölçüldüğü kentteki yağış hayatı da olumsuz etkiledi.  Yağmur ve doluya hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar, çatı altlarına ve iş merkezlerinin girişlerine sığındı.  Yaklaşık 30 dakika süren yağış esnasında trafikteki araç sürücüleri de dolu nedeniyle ilerlemekte zorluk yaşadı.  Tahliye kanallarının yetersiz kalması nedeniyle oluşan su birikintileri nedeniyle yürümekte zorlanan vatandaşlar, sulardan atlayarak yollarına devam etti.

AĞRI


Ağrı merkezde öğle saatlerinde etkili olan dolu yağışı kenti kısa sürede beyaza bürüdü. Oldukça etkili olan dolu yağışına vatandaşlar hazırlıksız yakalandı. Yaklaşık 15 dakika süren dolu yağışının ardından hayat normale döndü.

Önce hava karardı sonra aniden bastırdı


ÇORLU

Yaklaşık 10 dakika kadar yoğun şekilde yağan dolu nedeniyle trafikte seyreden sürücüler ve vatandaşlar zor anlar yaşadılar. Araç sürücüleri araçlarını kapalı yerlere almaya çalışırken vatandaşlar da saçak altlarına sığınmak zorunda kaldı. Dolu yağışı ile birlikte gelen sağanak yağmur kısa sürede cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşmasına neden oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!