Önce Çayyolu şimdi Batıkent

Güncelleme Tarihi:

Önce Çayyolu şimdi Batıkent
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2013 00:00

Muhtarlık soygunlarına bir yenisi daha eklendi. İnönü Muhtarlığı da nasibini aldı.

Haberin Devamı

Batıkent İnönü Mahallesi Muhtarlığı’na giren hırsızlar, daha önce yaşanan olaylarda olduğu gibi, pencere demirlerini demir makasıyla kesip içeri girdi.
Hırsızların kasaya dokunmadığını, kendisine ait eşyaları ve çekmeceleri karıştırdığını belirten muhtar Nurettin Arslan, “Hırsızlık olaylarının siyasi olduğunu düşünüyorum. Hırsızların aradığı para olsaydı, odanın bir köşesinde duran kasayı açmaya çalışırlardı. Kayıtlar onlar için daha değerli ama bilgisayarları götürecek kadar vakitleri yoktu” dedi.

KAYITLARA ULAŞMAK İSTİYORLAR

Hırsızların, bilgisayar, yazıcı ve televizyon gibi elektronik eşyaları da almadığını ifade eden Arslan, şunları söyledi:
“Muhtarlık binasının 200 metre uzağında Batıkent Polis Karakolu var ve polisler her dakika devriye geziyor. Buna rağmen binaya girmişler ve yalnızca bana ait eşyaları karıştırmışlar. Odayı yerle bir eden şahıslar sadece çekmecede duran 20 lirayı almış. Seçim dönemlerinde bu gibi olaylar her zaman yaşanır. Muhtarlıklarda art arda yaşanan hırsızlık olaylarının tek amacı, mahallelinin kayıtlarına ulaşmak. Geçtiğimiz günlerde Kardelen Mahallesi Muhtarlığı’na girmişler ve oradan da hiçbir şey almadan gitmişler. Bütün muhtarları tedirgin eden olayların araştırılmasını istiyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!