Ön sıralardan bir koltuk

GALATASARAY camiası yeni yıla alabileceği en güzel hediyelerden birini alarak giriyor: Umut...

Haberin Devamı

Sezonun ilk yarısında gerekli/gereksiz pek çok kriz yaşayan sarı kırmızılı taraftarlar nihayet takip edebilecekleri bir umut ışığı görmeye başladı. Kayseri Erciyesspor deplasmanında alınan galibiyet, berbat deplasman karnesinde not ortalamasını yükseltmenin yanı sıra, “ön sıralardan bir koltuk” ayarlamasını sağladı. Maça hızlı, hırslı ve görkemli bir başlangıç yaptı Galatasaray. Dün akşamın yıldızı olan Felipe “Pitbull” Melo’nun ‘şavulladığı’ topla buluşan Sneijder golü attığında henüz ikinci dakikadaydık.
Ayağını gaz pedalından kaldırmadan devam etti yoluna Mancini’nin öğrencileri. Bunun karşılığını da önce Burak’ın, sonra Melo’nun kafa golleriyle aldı.Melo’nun attığı golün “incesinden” ofsayt olduğunu ve Muslera’ya da bir asist yazmak gerektiğini not düşmekte fayda var…
Rakibin kalecisinin üstün performansı skorun Galatasaray lehine gelişmesine engel olurken, ilk yarı da böylece nihayete erdi.

Tatil acelesi

Haberin Devamı

İKİNCİ yarı, “Futbolda 45 dakika erken tatile çıkmayı düşünmenin de bir cezası var” dercesine başladı.
Roller değişmiş, baskı uygulayan, oyunu domine eden, rakip kaleyi bunaltan taraf bu kez Erciyesspor’du. Bu güzel futbolun karşılığını da bir golle aldılar. Ancak gol Galatasaray’da paniğe yol açmadı, tam aksine dişilleri sıkıştırmasına, titreyip özüne dönmesini sağladı. Rakip kaleyi yine dövmeye başlayan Cimbombom, başta kötü bir gün geçiren Drogba (nazar boncuğu olsun!) olmak üzere çeşitli oyuncularla sayısız gol kaçırdı.
Bu noktada Erciyesspor’un başarılı kalecisi Jorgacevic’e şapka çıkartmamak ayıp olur. Galatasaray 2014’e başta da belirttiğim gibi umutlarını tazeleyerek giriyor. Tatili hak ettiler, tüm takımı, teknik kadroyu tebrik eder, bu vesileyle tüm Galatasaray camiasına başarılarla dolu, sağlı klı, mutlu bir yıl dilerim...

MAÇIN İYİSİ

Felipe Melo, maçı sırtlayan isimdi.

MAÇIN KÖTÜSÜ

Drogba kendi standartlarına göre etkisiz bir maç çıkarttı.

HAKEM: Ortalamanın üstünde, dengeli bir maç yönetti.

Yazarın Tüm Yazıları