Ön sevişmeyi atlamayın

Güncelleme Tarihi:

Ön sevişmeyi atlamayın
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2013 00:00

Bir tabu olarak cinsellik yavaş yavaş toplumda aşılmaya başlansa da insanlar hala bu konuda konuşmaktan çekiniyor. Female First isimli internet sitesi yatak odasında ve özellikle ön sevişmede yapılması ve yapılmaması gerekenleri derledi. İşte öneriler:

Haberin Devamı

YAPIN: BU CİNSEL HAYATINIZIN MUTLAKA BİR PARÇASI OLSUN

 

Eğer daha önce ön sevişmeyi ihmal ettiyseniz gerçekten çok şey kaçırmışsınız demektir. Seksten önce ön sevişme sadece harika hissettirmez aynı zamanda iki kişiyi de birbirine yakınlaştırır.

Bu seksin en önemli kısımlarından biridir. Özellikle de kadın için. Ön sevişme, kadını sekse hazırlar ve hem seksin kadın için acısız hem de zevkli olmasını sağlar. Bu özellikle ilk ilişkide ayrı bir önem taşır.

 

YAPIN: ÖPÜŞÜN VE DOKUNUN

 

Eğer ön sevişme diyince aklınıza oral seks geliyorsa çok yanılıyorsunuz çünkü ufak, baştan çıkarıcı dokunuşlar ve öpüşmek cinsel ilişkide asla atlanmaması gereken bir şeydir.

 

Haberin Devamı

YAPMAYIN: ACELE ETMEYİN

 

Ön sevişmeyi bir hazırlık gibi düşünmeyin. Ön sevişme başlı başına keyif alınacak bir olaydır. Ön sevişmeye ne kadar çok vakit harcarsanız, o kadar iyi bir cinsel hayatınız olur.

 

YAPIN: HEYECANLI HALE GETİRİN


Ön sevişme her zaman aynı rutinde olmamalı. Birbirinize erotik masaj yapabilir böylece heyecanlandırabilirsiniz.


YAPMAYIN: ÖLÇÜYÜ KAÇIRMAYIN

 

Birbirinizin vücudundan bir şeyler yemek sandığınız gibi eğlenceli çıkmayabilir. Sevişirken yemek fikrini unutun.

 

 

 

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!