On Numara

Güncelleme Tarihi:

On Numara
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2004 01:00

Bugün sahnedeler

Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin yeni oyunları ‘Güldüren Şüphe’nin galası bu akşam Akatlar Kültür Merkezi’nde yapılacak. Bir adı da ‘Donların Sultanları’ olan oyunda kadın kılığına giren Uygur kardeşler, ‘Kadın olmak zor ama tiyatro için her şeyi yapar, her şeyimizi satarız’ diyorlar. Oyun, galadan sonra Fındıkzade Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde izleyiciyle buluşacak.

Reklam kokuyor

Rock’çı Teoman, Türkiye turnesinin sponsoru bira firmasının reklamını yapmak için elinden geleni yapıyor. Her koşulda kızdığı magazin basının olduğu tanıtım konserinde bira üstüne bira içen, sahnedeki orkestra arkadaşlarına da içiren Teoman, alkole düşkün olmadığını ısrarla belirtti.

Ceylan’da Kocatepe

Ali Kocatepe, her gün 18.00-21.00 arasında Ceylan Intercontinental Oteli’nin English Bar’ında sevenleriyle buluşuyor.

Özel plakası var

Deniz Akkaya Range Rover jeep’ini satıp 70 bin euro’ya Jaguar XType almıştı. Akkaya arabasına 34 DNZ 15 plakayı taktırtarak özelliğini de ortaya koydu.

Kitap yazdı

Rock müziğin ünlü ismi Haluk Levent, kitap çıkardı. ‘Moritos’un Düşleri’ adlı deneme kitabını dokuz yıl önce kaybettiği babasına adayan Levent, ‘Ben içimde birikenleri yazdım. Umarım sevenlerim kitapta yazdıklarımın samimi olduğuna inanır’ dedi.

Albümü kutladı

Orhan Gencebay, ‘Cevap Ver’ albümünden altı yıl sonra yeni albümü ‘Yürekten Olsun’u çıkardı. Gencebay, yeni albümünün kutlamasını Vira Vira restoranda yaptı. Hayat arkadaşı Sevim Emre’nin her zaman olduğu gibi yalnız bırakmadığı Gencebay’ın yanında kendisinden beste isteyen Hande Yener de vardı.

Elendiler

Geçen hafta başlayan Hillside Squash Turnuvası’na katılan Hülya Avşar ile Çağla Kubat çeyrek finale bile kalamadılar. 200 kişinin katıldığı turnuvada, gruplar halinde yapılan maçlar sonucunda Kubat, racquetball’da, Avşar da squash’da rakiplerine yenildi.

Yasemin güldü ama

Çevirdiği reklam filmleriyle yüzünü unutturmayan Yasemin Kozanoğlu bir aydır Amerika’daydı. Geçtiğimiz hafta döndü. Annesi Ahu Tuğbay’ın İsmail Acar’ın resim sergisine getirmek istediği Yasemin Kozanoğlu sergiye gitmedi ama Miami’den arkadaşlarını Beyoğlu’na eğlendirmeye götürdü. Nu Pera’da eğlenen gruptaki erkeğin ısrarla yüzünü saklaması, ‘Yasemin yine bir şeyler karıştırıyor’ dedirtti.

Gündüz klip gece Beyoğlu

Dünya güzeli unvanlı Azra Akın geçtiğimiz gün Mustafa Sandal’ın ‘All My Life’ isimli şarkısına çektiği klipte rol aldı. Çekimler biter bitmez soluğu sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ’un yanında alan Akın, akşam yemeği için Beyoğlu’nu tercih etmişti. Sevgililere sarmaş dolaş İstiklal Caddesi’nde yürürlerken rastladım.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!