On binlerce partili kongrede buluşacak

Güncelleme Tarihi:

On binlerce partili kongrede buluşacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2018 15:49

AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, Ankara Kapalı Spor Salonu’nda AK Parti Ankara 6. Olağan İl Kongresi hakkında bilgi verdi.

Haberin Devamı

Yamalı, teşkilat mensubu, üye ve misafirlerle kongreyi yapacaklarını, Başkentlilerle Zeytin Dalı Harekatı’nda destan yazan Mehmetçiği selamlayacaklarını söyledi. Ankara’da 25 ilçede, bin 433 mahalledeki teşkilat mensuplarıyla çalışmalara devam edeceklerini vurgulayan Yamalı şöyle devam etti:
“25 ilçemizin kongresini gerçekleştirdik. İl yönetim kurulu çalışmalarını bitirdik. 19 Şubat’tan itibaren büyük bir hızla heyecanla 2019 seçimlerine hazırlanacağız. Ankara’da 700 bin üyemiz var. Listelerimizde kadınlar, gençler, engelliler çok büyük oranda temsil ediliyor. Toplumun her kesimini kapsayan bir teşkilat çalışmasıyla kongremizi gerçekleştireceğiz.”

CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKAN DA KATILACAK

Kongreden önce dışarıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla bir miting olacağını da belirten Yamalı, “Kongreye gelemeyen ülkemizin dört bir yanındaki kardeşlerimize canlı yayınlarla ulaşacağız. Salonda bulunan engellilere yönelik işaret dili ve sahne betimlemesi yapılacak. Kongremizin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!