OMÜ'lü öğrenciden yazarlığa adım

Güncelleme Tarihi:

OMÜlü öğrenciden yazarlığa adım
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2017 12:32

OMÜ'lü öğrenciden yazarlığa adım

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - SAMSUN Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Felsefe Bölümü öğrencisi Beyza Hilal Nur Dindar, kendi yayınevini kurdu, ilk kitabını yayımladı. Ardından da ilk imza gününü gerçekleştirdi.

OMÜ Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Öğrencisi Beyza Hilal Nur Dindar, 'yazarlık' yolunda ciddi adımlarla yürüyor. Geçtiğimiz günlerde B Planı Yayınevi'ni açarak bu yönde önemli bir hamle gerçekleştiren Beyza Hilal Nur Dindar, yazımını tamamladığı 'Deneme' türündeki ilk eseri için ise 'imza günü' düzenledi. Dündar, Siyah Beyaz Kafe'de gerçekleştirdiği imza gününde, kitabıyla ilgili olarak, "Neyseler Kolleksiyoncusu, toplum, insan ve kendime dair eleştirilerin yer aldığı denemelerden oluşuyor. Ayrıca aşka dair de bir şeyler anlatıyor" değerlendirmesinde bulundu.



Kitaplarının devamının geleceğini de söyleyen genç yazar, "Şimdiden 2'nci kitabımı yazmaya başladm. Bu kez akademik ve bilimsel bir çalışma olacak" dedi. Beyza Hilal Nur Dindar, imza gününe katılanlara teşekkür ederek, "Bana büyük moral ve güç verdiler" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!