Ömer Onan Fenerbahçe'ye veda etti

Güncelleme Tarihi:

Ömer Onan Fenerbahçeye veda etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2016 12:23

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Genel Menajer Yardımcılığı görevi yürüten Ömer Onan Fenerbahçe'deki görevinden ayrıldığını duyurdu.

Haberin Devamı

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan duyuruda Onan'ın, Türkiye Basketbol Federasyonu'nda çalışmaya başlayacağı açıklandı.

İŞTE FENERBAHÇE'DEN YAPILAN O AÇIKLAMA:
"26 Ekim 2016 Çarşamba günü düzenlenen Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Kurulu’nda yapılan seçimle göreve gelen Sayın Hidayet Türkoğlu başkanlığındaki Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Genel Menajer Yardımcısı Ömer Onan’ın, Türkiye Basketbol Federasyonu bünyesinde “Genel Koordinatör” görevini üstlenmesi için kulübümüze başvuruda bulunmuştur.

Kulübümüz tarafından, ülke basketbolumuzun en iyi şekilde yönetilebilmesi önceliği esas alınarak yapılan değerlendirme sonucunda, bu başvuru kabul edilmiştir.

Fenerbahçe Spor Kulübü’ne uzun yıllar sporcu olarak hizmet verdikten sonra profesyonel basketbol kariyerini sarı lacivertli formayla noktalayan, 2014-2015 sezonundan itibaren ise “Genel Menajer Yardımcısı” olarak kulübümüz bünyesinde görev yapan Ömer Onan’a katkılarından dolayı teşekkür eder, yeni kariyerinde kendisine başarılar dileriz.

BAKMADAN GEÇME!