Ömer Koç’u heyecan sardı

Ömer Koç’un başkanlığını yaptığı Geyre Vakfı, Afrodisias kazılarına destek vermek ve Geyre Müzesi’nin yenilenmiş haliyle kapılarını açması için yıllardır çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Vural Gökçaylı’nın düzenlediği defileler, yapılan kermesler sonunda amacına ulaştı; eski müze restore edildi. Mimarlığını Cengiz Bektaş’ın yaptığı görkemli müze, 31 Mayıs’ta açılıyor. Vakıf üyelerini de büyük bir heyecan sarmış durumda... Ömer Koç, Sennur Hamamcıoğlu, Vural Gökçaylı ve Yasemin Pirinçcioğlu, geçtiğimiz günlerde son durumu görmek amacıyla Aydın yakınlarındaki Geyre Müzesi’ne gitti. Başkan Ömer Koç, açılışın eksiksiz olması için tüm imkanlarını seferber etmiş duyduğuma göre...

Versace’den destek

İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği/İHKİB Yönetim Kurulu Üyesi ve Ayaydın Group Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın ile İHKİB Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, Donatella Versace ile bir araya geldi. Ayaydın ve Orakçıoğlu, İstanbul Fashion Week kapsamında geçtiğimiz hafta Londra’ya gitti. İtalyan moda devi Versace’nin baş tasarımcısı Donatella Versace’yle ilki geçtiğimiz yıl düzenlenen İstanbul Moda Haftası ile ilgili görüşen Ayaydın, Versace’yi bu kez İstanbul’a davet etti.

Şehir merkezinde bir vaha

Astoria Alışveriş Merkezi’ndeki Clementine Cafe, kısa sürede adını duyurdu. Levent Penso önderliğindeki Terranova Group bünyesine bağlı olan mekan; hem şık dekorasyonu, hem lezzetli ve zengin mönüsü, hem de uygun fiyat politikası sayesinde popüler adresler arasına girdi. Geniş bir alana kurulu olan kafenin çevresi, botanik bahçesini aratmayacak yeşilliklerle kaplı. Tam ortada ise anavatanı Güney Amerika olan, 100 yaşındaki Bucida Bucideras cinsi 12 metrelik ağaç var. Özetle; şehrin yorucu temposundan sıyrılıp biraz olsun soluklanmak isteyenler için birebir!

İlişkiyi para bitirdi

Estetik cerrah Serdar Eren, Monev’in patroniçesi Suna Genceren ile yasak aşk yaşıyordu. Serdar Bey, ayrı yaşadığı eşi Semra Hanım’dan olan oğlu Bora’yı evlendirdiği gün, Suna Hanım’dan da Su adını verdiği bir kız sahibi olmuştu. Eren ile Genceren’in yasak aşkı, artık mazide kaldı. İlişkilerinde sık sık dargınlıklar yaşayan çiftin son ayrılığında geri dönüşün olmayacağı konuşuluyor. Söylenenlere göre Serdar Bey’in ayrılık kararının sebebi, Suna Hanım’ın bitmek tükenmek bilmeyen para talebiymiş. Suna Hanım’ın en son Serdar Bey’den yüklü miktarda para istediği, bu parayı vermek istemeyen estetik cerrahın da ilişkiye son noktayı koyduğu söyleniyor.

Futbolcuların favorisi

Klasik bir pazar brunch’ı yerine Q Jazz Bar’ın içinde gerçekleşen Hip Brunch’ı tercih edenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Eski milli futbolcu Arif Erdem ile eşi Gülsüm Hanım ve İngiltere Premier Ligi takımlarından Newcastle United’da oynayan yıldız futbolcumuz Emre Belözoğlu da geçtiğimiz pazar günü bu mekanda objektiflere takıldı.

Sevgilimi rahat bırak

Ceyla Gölcüklü ile Zeki Tanyeri, yaklaşık bir yıldır büyük aşk yaşıyor. Ancak duyduğuma göre ilişkilerinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyormuş. Bunun sebebi de Nalan Aksoy’un Tanyeri’ye gönderdiği telefon mesajlarıymış. Aksoy’un sevgilisi ile buluşmak istediğini öğrenen Gölcüklü, hemen telefona sarılmış ve ondan Zeki Bey’in peşini bırakmasını istemiş. Nalan Hanım kimseye mesaj göndermediğini iddia etse de öfkeli hemcinsini buna inandıramamış. Ve Gölcüklü son olarak Aksoy’a ağır bir mesaj gönderip, "Sevgilimi rahat bırak" demiş.

Sungate’le yolları ayrıldı

Antalya’daki 7 yıldızlı otel Sungate Port Royal, geçtiğimiz yıl bir Rus işadamına 450 milyon dolara satılmıştı. Otelin sahibi Kazım Cengiz, pazarlama ve satıştan sorumlu müdürü Can Topçu’nun da aracılığıyla oteli hak ettiği fiyata satmıştı. Duyduğuma göre Ruslar, Sungate’te sadece kendi personellerini çalıştırma kararı almış ve bu nedenle Topçu ile yollarını ayırmış. Can Bey, bundan sonrası için yeni hedeflerinin olduğunu, teklifleri değerlendirdiğini ve acele karar vermek istemediğini söylüyor. Duyduğuma göre kendisine Antalya’daki 5 yıldızlı tatil köylerinden pek çok teklif varmış.

Taksim’de program yapıyor

"Eskiye Götür Beni" adlı albümünü geçtiğimiz aylarda çıkaran Özgür Kıyat, cuma akşamları Taksim Sanat Evi’nde program yapıyor. Emekli paşa Atilla Kıyat’ın oğlu olan Özgür Kıyat, söz ve bestesi kendine ait özgün parçalardan sevilen türkülere kadar uzanan geniş repertuvarıyla gece boyunca izleyenleri coşturuyor. Mekan için rezervasyonun (0212) 244 25 26 numaralı telefondan yapıldığını da ekleyeyim.
Yazarın Tüm Yazıları