Ömer Halisdemir öğrencileri kep fırlattı

Güncelleme Tarihi:

Ömer Halisdemir öğrencileri kep fırlattı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2017 10:56

Ömer Halisdemir öğrencileri kep fırlattı

Haberin Devamı

Ali KADI/ NİĞDE, (DHA) - 15 TEMMUZ şehitlerinin sembolleşen ismi astsubay Ömer Halisdemir'in adını taşıyan üniversitede mezun olan öğrenciler kep fırlattı.
Üniversitenin 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda gerçekleştirilen törene, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, TBMM İdare Amiri ve Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş, Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Bor Kaymakamı Abdullah Küçük,  İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay İhsan Çanak,  Emniyet Müdür Ali Kemal Kurt, kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, akademisyenler, davetliler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Törende konuşan Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, "Üniversitemizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin, sevinç, gurur ve coşkularını paylaşmak üzere bugün burada bir araya geldik. Öncelikle tüm öğrencilerimizi mezuniyetlerinden dolayı kutluyor, gelecek hayatlarında başarılar diliyorum. Kıymetli öğrencilerimizin, geleceğimizin büyük Türkiye'sini kurma yolunda çalışacaklarından hiçbir şüphem yoktur. Ben bu duygularla üniversitemizden mezun olarak hayata en büyük adımı bugün atan çok kıymetli öğrencilerimize tekrar başarılar diliyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun diyorum" dedi.
Konuşmaların ardından Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ve protokol üyeleri üniversiteyi dereceyle tamamlayan öğrencilere plaket ve diplomalarını verdiler. Tören, öğrencilerin havaya kep atmalarıyla son buldu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!