Dünyanın en iyi çalışanı Ömer Gezer

Güncelleme Tarihi:

Dünyanın en iyi çalışanı Ömer Gezer
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2015 10:56

Frankfurt Steinberger Otel’de (Frankfurter Hof) 43 yıldan beri çalışan Çorum Sungurlulu Ömer Gezer, Paris’te düzenlenen Dünya Otelcilik Ödülleri Yarışması‘nda (Wolrdwide Hospitality Awards 2015), 'En iyi çalışan' ödülünü (Best Iconic Employee) aldı. Steinberger‘in 16 yıldan beri düzenlenen yarışmada bu branşta ilk kez birincilik ödülü aldığı kaydedildi. Steinberger, 61 yaşındaki örnek çalışana övgüler yağdırdı.

Haberin Devamı

Steinberger‘den yapılan açıklamada, "Ömer Gezer ile gurur duyuyoruz. Ödülü bizi onure etti. O yalnızca Bar şefimiz değil, aynı zamanda iyi bir dinleyici, neşelendiren, öğüt veren, kenti en iyi tarif eden, otelemizin ruhu... O en yüksek hizmet kültürümüzün şekillendirdiği isim. Hepimiz için örnek kişilik“ denildi.

Dünyanın en iyi çalışanı Ömer Gezer


Ömer Gezer yaptığı açıklamada, "Otel çalışanları işini mutlaka ciddiye almalı. İşine sadık olmalı. İşini cana yakın, gülümseyerek ve müşterinin gözlerine bakarak yapmalı. İnsanın yüz ifadesinden, bakışlarından nasıl bir gün geçirdiğini anlamalı, kendini ona göre hazırlamalıdır“ dedi. 

Dünyanın en iyi çalışanı Ömer Gezer


Haberin Devamı

ÖMER GEZER KİMDİR

Adı 'Frankfurter Hof' ile özdeşen Gezer, 43 yıl önce Ankara Otelcilik Okulu’nu bitirdikten sonra staj için geldiği Frankfurt’ta kaldı. Ömer Gezer, 43 yılda Almanya eski Cumhurbaşkanı Johannes Rau, Almanya eski Başbakanları Kohl ve Schröder ile Suudi Kral ve pek çok ülkenin başbakanına; Türkiye’den Erol Simavi, Sakıp Sabancı, Rahmi Koç ve Şahenkler'e özel servis yaptı.
Gezer’in yönettiği Bar, Frankfurt Kitap Fuarı’nda ünlü yazarların da buluşma merkezi haline geldi. Ömer Gezer 43 yılda bine yakın otelci yetiştirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!