GeriSeyahat Omara Portuondo
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Omara Portuondo

Omara Portuondo

Ora Arena
06.12.2011
21:00

Buena Vista Social Club & Omara Portuondo Latin Müziğinin Efsaneleri Aynı Sahnede!

Küba'nın müzik dünyasına armağanı, efsanevi Buena Vista Social Club ve Latin müziğinin kraliçesi Omara Portuondo aynı sahnede 6 Aralık tarihinde İstanbul’da konserde…

Hayatı bir filmden farksız olan, sanat hayatına sayısız Grammy ve daha nice ödülü sığdıran, Latin müziğine adını altın harflerle yazdıran, eşsiz ses Omara Portuondo milyonlarca seyircisine yaşattığı ölümsüz anları bizlerle paylaşmaya geliyor. Bugüne kadar onlarca kez çıktığı dünya turneleri ile rekora koşan "Latin Diva" konserine yer bulunamayan sınırlı isimlerden biri olmakla meşhur... Omara Portuondo’ya bu konserde eşlik eden ve turneyi ölümsüz kılan ise dünyanın dört bir tarafında konser vermiş, latin müziğini dünyaya sevdirmiş birden çok kez Grammy ödülü kazanmış Buena Vista Social Club olacak.

Ön Grup: Luis Ernesto Gomez - Gülseren & La Descarga

Luis Ernesto Gomez, Paris’te yıllarca Arturo Sandoval, Danny Brillant, Yuri Buenaventura gibiünlü Latin sanatçılarıyla çalmış 28 senedir sahnede olan uluslararası tumba ustasıdır. Gülseren Yıldırım Gomez ise 2005 yılında Eurovision katılmış ve 400 milyon kişi tarafından dinlenmiş, konservatuarı Paris’te bitirmiş, 20 senedir, çok dilde şarkı söyleyen, özel bir ses sanatçısı, perküsyoncu ve dansçıdır. Gülseren ve Luis’in bugüne kadar Türkiye, Fransa ve Avrupa’da yayınlanmış 11 adet CD çalışması bulunuyor. Grubun adı olan La Descarga, Jam Session (açık sahne) anlamına geliyor. Konserlerinde dinleyici de gecenin bir parçası oluyor. Repertuarlarında kendi bestelerinin yanı sıra, Paris’ten Bogota’ya, Portekiz’den Hindistan’a, Türkiye'den Amerika'ya en sevilen dünya müziklerinin latin yorumlarını seslendiriyorlar. Bu sene Enka Vakfı desteği sayesinde İstanbul'da ilk ve tek salsa big band grubu gerçekleşti. Artık Türkiye'nin de bir latin salsa big band orkestrası var: La Descarga!

Konser öncesi sahne alacak ülkemizin latin müziği çalan müzisyenleri ve DJ'leriyle tam bir latin şölenine dönüşecek gecede yerinizi biletler tükenmeden alın. %30'u aşan indirimli biletler kısa süre için satışta.

19.00- Kapı Açılış -Latin dans hitleri
19.30 - 20.15  Ön Grup: Luis Ernesto Gomez - Gülseren & La Descarga
21.00 /Buena Vista Social Club & Omara Portuondo

Ne kadar:
265.00 TL
165.00 TL
112.00 TL
89.00 TL

False