Olympiakos maçı biletleri şimdiden tükendi

Güncelleme Tarihi:

Olympiakos maçı biletleri şimdiden tükendi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2011 00:00

Basketbolda THY Avrupa Ligi 2. tur (Top 16) (H) Grubu 3. hafta maçında Litvanya'nın Zalgiris Kaunas takımını 80-72 yenen Fenerbahçe Ülker'in şube direktörü Nedim Karakaş, maçtan önce yaşadıkları sıkıntılara rağmen oyuncularının kalitesiyle galip geldiklerini söyledi.

Karakaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir anda üst üste gelen 2 sakatlık ve 1 oyuncularının hastalanmasının oyun düzenini çok etkilediğini vurgulayarak, “Bir oyuncunun bile sakat olması önemliyken, Kaya ve Kinsey sakat, Ömer ise hastaydı. Bu da oyun düzenimizi müthiş etkiledi. Oyun düzenini saha içinde yakalayana kadar sıkıntı yaşadık. Fakat oyuncular kaliteleriyle ve kazanma arzularıyla galip gelmesini bildiler” dedi.

Nedim Karakaş, karşılaşmada yüzde 41 gibi düşük bir serbest atış yüzdesiyle oynamalarını taraftarlarının önünde kazanma arzularından kaynaklandığını aktararak, “Mirsad'ın en iyi oynadığı maçlardan bir tanesinde serbest atışlarda 6'da 1 atmasının, kariyerinde olduğunu tahmin etmiyorum” ifadesini kullandı.

Mirsad'ın önemli maçlarda ortaya çıkmasının tesadüf olmadığını vurgulayan Karakaş, “Mirsad, bu tip maçlara iyi konsantre oluyor. Bu onun kazanma arzusu ve hırsının bir göstergesi. Grip olan ve 2 gün antrenman yapamayan kaptan Ömer Onan da yorgun olmasına rağmen takımı yalnız bırakmayıp, mücadele etmesi ayrı bir olay” diye konuştu.

“OLYMPİAKOS MAÇI BİLETLERİ TÜKENDİ”

Nedim Karakaş, Zalgiris Kaunas maçında da taraftarlarının kendilerini büyük destek verdiğini kaydederek, şöyle konuştu:

“Bu sene taraftarımızın ilgisi muhteşem. Bugün ayın 3'ü olmasına rağmen 24 Şubat'ta yapacağımız Olympiakos maçının biletleri tükenmiş. Gösterdikleri ilginin karşılığını vermek zorunda hissediyoruz. Taraftarımız basketbolun seyrine de adapte oluyor. Dün akşam gerektiği zaman rakip takımı baskı altına aldılar.”

“GALİBİYETLER DÖRTLÜ FİNAL'E ŞARTLANDIRDI”

Nedim Karakaş, grupta 3'de 3 yaptıklarını dile getirerek, “3'te 3 yapmamız, tüm camiamızı ve basketbolseverleri dörtlü final konusunda şartlandırmış olarak görüyorum. Bu güne kadar bu çocuklar başardılar, bundan sonra kalan 3 maçta da grup birinciliğini getirecek galibiyetleri de bu çocuklar başaracak” dedi.

Grupta deplasmanda Zalgiris Kaunas ve ardından İstanbul'da Olympiakos ile karşılaşacaklarını hatırlatan Karakaş, “Zalgiris Kaunas, 'Çıkmadık candan umut kesilmez' diyerek çok az olan gruptan çıkma şansını kaybetmemek için maça asılacak. Biz de orada kazanmak zorunda olduğumuzun bilincindeyiz. Oradan galibiyetle dönüp, Olympiakos maçını kazandığımız takdirde, gruptan birinci olarak çıkmayı garantileyeceğiz” diye konuştu.
Dünkü maçta sakatlık yaşayan Emir Preldzic'in tedavisine başlandığı ve bu oyuncunun durumunun ciddi olmadığın kaydeden Karakaş, diğer sakat oyuncuları Kinsey ve Kaya'nın da 16 Şubat'taki Zalgiris Kaunas maçına kadar iyi duruma geleceklerini kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!