Olumlu düşünmek şansları artırıyor

Olası hataları sıralamak, mevcut girişimlerimizi harekete geçirmek ya da ivme kazandırmak için ihtiyaç duyduğumuz son şey olabilir.

Haberin Devamı

Çünkü üzerinde yoğunlaştığımız konularda özgüvenimizi artıracak gelişmelere ait şanslar ortalamanın üzerinde. Dolayısıyla olumlu düşünmenin daha faydalı olacağı günlerdeyiz.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Günlük Burç Yorumları

Koç
Plan, proje veya fikirlerinizi ortaya koyma biçiminiz meteor yağmurlarını andırıyor olabilir. Biraz yavaşlamalısınız.
 
Boğa
Ön plana çıkan bir konu ya da soruna daha fazla zaman ayırmanız gerekli. Bir ilişkinizi ya da işbirliğini farklılaştırma ya da bir anlaşmayı yeniden düzenleme niyetindeyseniz, diyalogları sizin başlatmanız gerekiyor.
 
İkizler
Belli ihtiyaçlarınız karşılanmıyorsa dikkatli olunması gerekiyor. Son kullanma tarihi çoktan geçmiş kalıplar veya yöntemlerden kurtulmalı, işe yarayanlarıysa desteklemelisiniz.
 
Yengeç
Belli değerlerinizi veya mal varlıklarınızı en iyi şekilde nasıl kullanacağınızı en iyi siz biliyorsunuz. Kararsız kaldığınız projelere ya da anlaşmalara imza atmadan önce iki kere düşünmenizde fayda var.
 
Aslan
Olaylar, umduğunuz şekilde ilerlemeyebilir. Her şeye rağmen söz konusu olaylar ilgi alanınızdan çıkmamalı.
 
Başak
Ek ikazlar içeren yorumlar yapabilir veya siz bu yorumlara muhatap olabilirsiniz. Bugün, yüzüne çok şey söylemek veya azarlamak istediğiniz kişilerle bir araya gelme eğilimindesiniz!
 
Terazi
Belli konularda voltaj yükseliyor. Akıllı olmayan kişilere tahammülde zorlananlar bu durumdan hoşlanırken, zayıf olanlar olan bitene şaşırabilir.
 
Akrep
Talepleriniz konusunda daha dikkatli olmalısınız. Zira, isteklerinizin karşılanma şansı yüksek olmakla birlikte, şu anki durumda belli değişiklikler yapılmasını gerektiriyor.
 
Yay
Her şeyin kendiniz için ve kendi lehinize olması için istek duyduğunuz günler. Bu nedenle, biraz daha tarafsız olmak için çabalamanız gerekebilir.

Haberin Devamı

Oğlak
Hoşlanmadığınız bir şey hakkında fikir beyan etmemek veya ölçülü konuşmak için çok çaba sarf edebilirsiniz. Ancak, kontrollü olmanız istediğinizi almanızı kolaylaştırabilir.

Kova
Kendinizi belli bir fikri, düşünceyi, teoremi veya öneriyi kabul için iknaya çalışıyorsanız, biraz zaman isteyip üzerinde daha fazla düşünmeniz yararınıza olur.
 
Balık
Üzerinde yoğunlaştığınız çok sayıda konu veya macerayla ilgili zorlama tartışmalar veya görüşmeler söz konusu olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları