Ölümden döndüler

Fenerbahçe’nin eski başkanlarından Ali Şen’in ailesine nazar değdi!

Haberin Devamı

Efsane başkanın çocukları Adnan ve Suzan Şen ile gelini Begüm Şen, gıda zehirlenmesi geçirip hastanelik oldu. Mideleri yıkanan Şen’ler, ölümden döndü. Dört gün boyunca Maslak’taki Acıbadem Hastanesi’nde tedavi altında tutulan Adnan-Begüm Şen çifti ile Suzan Şen, serumla kendilerine geldi...

Çifte mutluluk

ORKA Group’un sahibi Süleyman Orakçıoğlu, şu günlerde çifte mutluluk yaşıyor. Orakçıoğlu’nun sahibi olduğu Tween markası, dünyanın önde gelen moda profesyonelleri ve moda tutkunlarının takip ettiği, İtalya’nın önemli dergisi Uomo Collezioni’de yer aldı. Dergi, Londra Moda Haftası’nda düzenlenen Tween Sonbahar/Kış 2011 defilesine geniş yer ayırdı. Bir yandan da babalık heyecanı yaşayan Süleyman Bey, Bodrum Xanadu Island Otel’de birlikte tatil yaptığı yedi aylık hamile eşi Ahu Tanrıkulu ile objektiflere mutluluk pozu verdi.

Haberin Devamı

Hayırlı DAVET

Alzheimer Derneği üyeleri tatilde de boş durmuyor. Başkanlığını Prof. Dr. Murat Emre’nin yaptığı dernek, geçtiğimiz gün Bodrum-Türkbükü’ndeki Suda Kebap Restoran’da iftar daveti verdi. Alzheimer Derneği’nin sosyal komite üyesi Şule Argüder’in, derneğin gündüz bakımevinin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla organize ettiği davete hayırsever tatilciler büyük ilgi gösterdi.

Yaşayan efsaneler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Yayınları, “İstan-bul’un 100 Ailesi” adında bir kitap çıkardı. “İstanbul’un Yüzleri” serisine ait kitapta, kente mimari ve kültürel açıdan şekil veren aileler yer alıyor. Kitapta Osmanlı’nın en genç eczacısı Süleyman Ferit’in torunu olan Bülent Eczacıbaşı ve Hüsrev Gerede’nin torunu Bennu Gerede de var.

Konsept partiler

Şişhane’deki Spoil, yeni sezonla birlikte yenilendi. Farklı DJ’lerle konsept gecelere imza atan mekânda yarın gece Yeşim Unan ve Candaş Baş performans sergileyecek.

GECE KUŞU

Catamaran’ın kaptanı

Mehmet Birgen’in sahibi olduğu yüzen disko Catamaran, her yaz olduğu gibi bu yaz da eğlenceli partilere ev sahipliği yapıyor. Bodrum eğlencesinin simge adreslerinden olan Catamaran’ın dümeninde ise Mehmet Birgen’in eşi Dilek Birgen var.

Yazarın Tüm Yazıları