Ölümden döndü

Varol Kaynar ölümden döndü!

Haberin Devamı

Salomanje ve Sortie’nin sahibi Erol Kaynar, geçtiğimiz gün doktorundan uykusuzluğuna çare olacak bir ilaç almış. ıç piyasada satılmayan ilacı binbir zorlukla tarif edilen eczaneden temin eden Erol Bey, uyku düzeninin bozuk olduğunu bildiği kardeşi Varol Kaynar’a da bu ilaçtan bir tane vermiş. Ancak Varol Bey ilacı içtikten 10 dakika sonra bayılmış. Eşi Pelin Akad’ın hemen hastaneye kaldırdığı Varol Bey’e doktorlar acilen müdahale etmiş.

Uyku ilacının Varol Bey’in şuurunu kaybetmesine yol açtığını tespit eden doktorlar, onu bir gün boyunca yoğun bakımda tutmuşlar. Her ilacı her bünyenin kabul etmeyeceğini söyleyen doktorları, Varol Bey’e ilaç alırken mutlaka bir uzmana danışmasını tavsiye etmişler. Önceki gün hastaneden çıkan Varol Kaynar, şu sıralar evinde dinleniyor. Erol Kaynar ise kardeşinin başına bu işleri açtığı için bir hayli üzgün olduğunu söylüyor.

Onur ödülü alacaklar

Haberin Devamı

Adana Kültür ve Dayanışma Derneği, Adanalıları ıstanbul’da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda bir araya getiriyor. ıstanbul’da yaşayan Adanalılar tarafından kurulan ve aralarında Suna Kan, Yaşar Kemal, Fatih Terim, Menderes Samancılar, Faruk Tınaz, Hasan şaş, Lütfi Arıboğan, Hakan Aysev, Arif Keskiner, Dolunay Soysert, Kıvanç Tatlıtuğ  gibi ünlü isimlerin de bulunduğu Adana Kültür ve Dayanışma Derneği, Adana’nın 87’nci kurtuluş yıldönümünü yarın düzenleyeceği “Adanalılar Gecesi” ile kutlayacak.
Dernek Başkanı Dr. Murat Mert, bin kişinin katılımının beklendiği davette Adana’ya gönül veren ve Adana’yı destekleyen çeşitli meslek gruplarındaki kişilerle kamuoyunun tanınmış Adanalı simalarını aynı çatı altında bir araya getirmeyi amaçladıklarını söylüyor.
Behzat Gerçeker ve ENBE Orkestrası’nın sahne alacağı geceye, televizyon dizilerinde Adanalı karakterleri canlandıran sanatçılar da davetli olacak. Nebil Özgentürk tarafından özel olarak hazırlanan “Bir Adana Masalı” adlı 25 dakikalık belgeselin gösterileceği gecede ayrıca şehrin tanıtımına katkıda bulunan Yaşar Kemal, Suna Kan ve Fatih Terim’e onur ödülü   takdim edilecek.

Haberin Devamı

Paris’te Abazoğlu rüzgârı esecek

Ünlü tasarımcı Cengiz Abazoğlu, 2009 Haute Couture Yaz koleksiyonuyla 26 Ocak’ta modanın başkenti Paris’te olacak. Abazoğlu, tasarımlarını Paris Moda Haftası’nda Dior ve Giorgio Armani defileleri ile aynı gün sergileyecek.
Dünya jet-setinin katılacağı, George V Hotel’de düzenlenecek defilede, Ebru şallı da yakın dostu Cengiz Abazoğlu’nu yalnız bırakmayacak.

şallı, Türkiye’den sınırlı sayıda davetlinin katılacağı moda şovunu merakla beklediğini söylüyor. Defile sonrasında Paris Ritz Hotel’de Abazoğlu için düzenlenecek After Show Party’ye ise kimlerin davet edileceği merak konusu...

Natalie Cole ıstanbul’da

Sigorta şirketi Allianz, Türkiye’de 20 yılı aşkın süredir Koç Allianz çatısı altında sürdürdüğü faaliyetlerine artık sadece ‘Alianz’ olarak devam edecek. Bu marka değişimi, 20 Ocak’ta Allianz Avrupa Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı’nın da katılacağı bir toplantıyla kamuoyuna duyurulacak. Aynı günün akşamında ıstanbul Four Seasons Bosphorous Hotel-Beşiktaş’ta özel bir davet verilecek. Davetin en büyük sürprizi ise dünyaca ünlü sanatçı Natalie Cole’un vereceği konser... ış ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri, şimdiden merakla bu geceyi bekliyor.

Kardeş kardeş geziyorlar

Haberin Devamı

Melissa Eliyeşil, önceki gece W Otel’deki partiye kardeşi Sadi Eliyeşil ile birlikte katıldı. Abla-kardeşin eğlencesi, gece geç saatlere kadar sürdü. Eğitimini Amerika’da sürdüren Sadi Eliyeşil, ailesini çok özleyip okulundan izin alarak ıstanbul’a gelmiş. Ablasıyla eğlenmeye çıkan Sadi Eliyeşil, önümüzdeki günlerde de ıstanbul’da Amerika’dan gelecek misafirlerini ağırlayacakmış.

Zihni’de eğlence

Nişantaşı’nın en eski barlarından Zihni Bar’ın patronu Zihni şardağ, barın işletmesini Ziya Okuşluk’a verdi. Okuşluk’un ilk işi de cumartesi geceleri partileriyle sosyeteyi mekâna çekmek oldu. Ziya Bey’in şimdiki hedefi, cuma gecelerini hareketlendirmek. Bu gece Zihni Bar’da verilecek partide Zeynep Tunuslu, Ziya Okuşluk ve Özgür Elçi DJ’lik yapacak. Partiye katılacaklar arasında Fethi Pekin, Yusuf Davidas, Atıl Kutoğlu, Nuri Sevil, Erhan Karaveziroğlu, Ahu Tuğbay ve Sultana’nın da adı geçiyor. 80 ve 90’lı yılların müziklerinin çalınacağı parti için şimdiden yerinizi ayırtın derim.

Mutlu yıllar

Haberin Devamı

Süzer Plaza’nın sahibi Mustafa Süzer ve yakın arkadaşı Yaman Törüner, doğum günlerini geçtiğimiz akşam Süzer Plaza’nın   Bice Restaurant’da verdikleri yemek davetiyle kutladılar.
Gecede konuşma yapan Mustafa Süzer, “Ben 10 Ocak doğumluyum, Yaman ise 15 Ocak. Bu yüzden doğum günümüzü ortak bir günde kutlamaya karar verdik. Hepimize sağlıklı, mutlu bir yıl dilerim” dedi. Davetin sürpriz konuklarından dünyaca ünlü ikiz operacılar Sinem ve Didem Balık, şarkılarıyla geceye renk kattı. Davete katılanlar arasında Serhan ve Baran Süzer, Kemal-Feryal Gülman, Alinur Velidedeoğlu-Enci Teker, Yüksel-ınci Mermer, Dilek Ertek, Alev Törüner, Erdoğan-Tülin Demirören gibi ünlü simalar da vardı.

Kar yağmadan sezonu açtı

Haberin Devamı

Uludağ’daki Yazıcı Otel’in sahibi Hayri Yazıcı, eşi Lale Hanım ile birlikte sezonu erken açtı. Geçtiğimiz ay, dağa henüz kar yağmadan eşiyle birlikte oteline yerleşen ve Yazıcı Otel’i hizmete açan Hayri Bey, “Oteli erken açmanın faydası var. Eksiklerimizi görüp, tamamlıyoruz. Personelimizin kusursuz hizmet etmesi için de onları eğitiyoruz” diyor. Çift, sömestr tatili için rezervasyonların şimdiden başladığını da belirtiyor.

Yazarın Tüm Yazıları