Ölüm diyeti yıldızları

Güncelleme Tarihi:

Ölüm diyeti yıldızları
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2005 01:48

Hollywood’un birçok yıldızı, yaptıkları diyetler nedeniyle ideal kilolarının çok altına düşerek sağlıklarını tehlikeye sokuyor. US Weekly Dergisi’nin son sayısı, ölüm diyetleri yapan Hollywood’un birbirinden zayıf ünlülerine yer verdi.

SARAH JESSICA PARKER

Ekranlara veda eden ‘Sex and the City’ dizisinin yıldızı, kelimenin tam anlamıyla ’bir deri, bir kemik’ sanatçılardan. Çocuk doğurmasına rağmen zayıflığıyla dikkati çeken 1.65 boyundaki Parker, sadece 47 kilo. Parker kesinlikle diyet yapmadığını savunuyor.

MARY VE KATE OLSEN

Ölümüne diyet yapan yıldızların en ünlüleri ‘anoreksia’ (yiyememe hastalığı) ve ‘blumia’ (yediklerini çıkarma hastalığı) nedeniyle rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Mary ve Kate Olsen kardeşler. Tedavi altına alındıklarında 40 kiloydular.

NICOLE RICHIE

‘The Simple Life’ programının sunucusu Nicole Richie, zayıf görünme hastalığından mustarip olanlardan. Tedavi görerek kilo aldığını ifade eden Richie, bunun sonucunda 46 kiloya ulaştığını belirtti.

KATE BOSWORTH

Genç aktris, 1.70 boyunda olmasına karşın sadece 55 kilo. Hayatı boyunca zayıf olduğunu vurgulayan Bosworth, kilo alırsa mutlu olacağını söylemekten de çekinmiyor.

JANE FONDA

Sinema sanatına yıllarını veren ve sağlıklı yaşam video kasetleri ile bir dönem bütün kadınların idolü olan Jane Fonda da blumia rahatsızlığıyla boğuşuyor. Oscar ödüllü yıldız, 35 yıldır bu rahatsızlıktan mustarip olduğunu açıkladı. Bu açıklamasıyla herkesi şaşırtan 67 yaşındaki Fonda, durumunu itiraf etmesiyle de takdir topladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!