Olsaydı n'olurdu!

Güncelleme Tarihi:

Olsaydı nolurdu
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 1998 00:00

Haberin Devamı

Durex prezervatifleri, ‘Sevgililer Günü’ nedeniyle yaptığı araştırmada Türk halkına, ‘‘Yatakta en iyi olduğunu düşündüğünüz kim?’’ sorusunu yöneltti. Erkekler söz birliği yapmışçasına aynı ismi tekrarladı: Hülya Avşar. Ya kadınlara ne dersiniz? Onlar maço Türk erkeklerini çıldırtmak istercesine ‘Tarkan’ dediler. Bu hafta yepyeni görünümü ve içeriğiyle okuyucusunun karşısına çıkan Tempo dergisi de verilen cevaplardan yola çıkarak ‘beş kardeşe beş gelin’ seçti.

Hülya Avşar ve Tarkan, Türkiye'nin en beğendiği kadın ve erkekler sıralamasında başı çekiyor. ‘Avşar Kızı’ ve Tarkan nasıl bir ikili olurdu acaba? Aslında duygusal açıdan birbirlerini tamamlamaları çok zor olurdu. Tarkan duygusal bir insan, Hülya Avşar ise mantığı ve hırsları ile bu noktaya gelmiş güzel bir kadın. Biri (yani Tarkan) aşkın doruklarına çıkarken, diğeri (Hülya Avşar) onu tuhaf bir boşlukla seyreder ve bir gün sonra yapacağı televizyon çekimlerini ve yeni prodüksiyonları düşünürdü herhalde. Sonra Tarkan bunalır ve şarkılarına verirdi kendini. Her ikisi de epeyce varlıklı. Bu ikilinin para sorunları asla olmayacağı için belki evin dekorasyonu konusunda anlaşmazlığa düşerlerdi. İkisi de boğazlarına çok düşkün oldukları için kilolarına dikkat etmeleri gerekir. Hülya Avşar'ın yaşı zamanla sorun olabilir ama o, bu sorunu da kolaylıkla halleder. Cami yıkılsa da mihrap yerinde kalırmış. Küçük bir estetik operasyon ‘Avşar Kızı’nı daima genç kılabilir.

Hande Ataizi ve Kadir İnanır'ı bir araya ne getirirdi? Cinsel çekicilikleri mi? İkisinin de Türk tipi oluşu mu? Bulundukları piyasada kendilerini en kültürlü ilan edişleri mi? Her ne olursa olsun bu ikiliden Hande Ataizi, yaptıkları nedeniyle Kadir İnanır'dan genellikle dayak yerdi. Tipik bir Anadolu erkeği olan İnanır, bu sevimli ve soyunmayı pek seven eşini dizginlemek için zor durumlara düşebilirdi.

Mustafa Sandal ve Arzum Onan'ın boyları ne yazık ki hiç mi hiç uymuyor. Onları kader birleştirdi. En beğenilenler kategorisinde birlikte dördüncü kümeye düştüler. Mustafa Sandal sevimli bir şarkıcı. Genç kızlar onu seviyor. Arzum Onan çok güzel bir kadın. Türkiye'nin aranılan mankenlerinden. İyi bir aile kızı. Evlilik için ideal. Sandal'ın da skandallara karışan bir yanı yok. Sarsıntısız, sıkıntısız bir beraberlikleri olurdu.

Yılmaz Erdoğan-Sİbel Canİçinden geldikleri kültür birbirine çok yakın. Kendilerini anlatırken dolambaçlı yolları tercih etmiyorlar. Hayatları onlara öyle bir fırsat vermiş ki... Onlar gibi nice yetenekli insan var. Olsun bu fırsat onların karşısına çıkmış bir kere ve onlar bu şanslarını kullanacak kadar akıllılar.

Beyaz-Sevda DemirelBu ikilinin adı daha önce de birlikte anıldı. Yani Tempo'dan önce onlar birbirlerini beğendi. Sevda Demirel gibi vamp bir kadını Beyaz gibi bir adam belki kıskanabilir. Aralarında böyle sorunlar çıkabilir ama hayat her ikisi için de öyle hızlı akıyor ki onların zaten aşka dokunacak zamanları yok. Hayatı bütün gerçekliğiyle yaşayan özgür bir çift olurdu onlar.

Beş kardeşe beş gelin

Onlar birbirlerini sevgili olarak ne kadar kabul edebilirler bilinmez ama Tempo onları birbirlerine yakıştırmış. Hep anneler oğullarına kız beğenecek değil ya. Bu defa Tempo eşleri seçmeyi üstlendi ve onları eşleştirdi. Daha doğrusu derginin bir suçu yok, Türk halkı beğenmiş onları.

Yeni TEMPO Avrupalı

Okurlarının beklentileri doğrultusunda çeşitli değişikliklere giden ve logosundan içeriğine kadar tamamen yenilenen Tempo Dergisi çok beğenildi. Onuncu yılında Tempo artık daha dinamik ve daha dolu: Politika, Toplum, Yaşam Tarzı, Spor, Eğlence gibi bölümlere ayrılan Tempo'da okuyucu artık aradığını daha rahat bulabilecek. Ayrıca daha fazla bilgilenecek ve haberlerin en küçük ayrıntısına ulaşabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!