Ölmeden önceki son yazısı yakınlarını üzdü

Güncelleme Tarihi:

Ölmeden önceki son yazısı yakınlarını üzdü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2015 11:49

Antalya’da, mide kanseri sonucu yaşamını yitiren uzman doktor Fatma Serçin Kayı’nın sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı ’Ölümün saati yok’ başlıklı gönderisi, sevenlerini iki kez üzdü.

Haberin Devamı

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı’nda uzman doktor olarak bir süre çalışarak ihtisas yapan 33 yaşındaki Fatma Serçin Kayı, Özel İstanbul Bahçelievler Medical Park Hastanesi’nde bir süredir tedavi gördüğü mide kanserine yenildi.

Ölmeden önceki son yazısı yakınlarını üzdü

"YANINIZDAKİ KİŞİYE DEĞER VERİN" DEDİ VE GİTTİ

Genç yaşta hayata veda eden Fatma Serçin Kayı, kısa süre önce sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta paylaştığı gönderide, ’Yanınızdaki kişiye değer verin. Kırmayın onu. Durup durup sevdiğinizi söyleyin. Özel hissettirin. En ufak bir şeyde bitti demeyin, ağlatmayın, üzmeyin. Neden mi. Çünkü ölümün saati yok. Belki son sarılmanızdır, belki son görüşünüzdür. Belki saatler sonra ona değil de artık toprağına dokunacaksınız. O değil de toprağını öpeceksiniz. Belki ettiğiniz kavgalara bile pişman olacaksınız. Keşke yanımda olsa da sarılsam diyeceksiniz. Sevdiklerinizin değerini kaybettikten sonra değil, şu an bilin. Toprak aldığında geri vermez, çünkü ölümün saati yok’ ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

Ölmeden önceki son yazısı yakınlarını üzdü

İYİLİK MELEĞİ OLARAK TANINIYORDU

Çalıştığı hastanelerde ’iyilik meleği’ olarak da tanınan Kayı, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde 2009- 2014 yılları arasında ihtisas yaptı. Bir süre sonra Muş Devlet Hastanesi’nde kadın doğum uzmanı olarak görev yapan Fatma Serçin Kayı, İstanbul’da özel bir hastanede mide kanseri tedavisi gördüğü sırada yaşamını yitirdi. Fatma Serçin Kayı, bugün Antalya Muratpaşa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Andızlı mezarlığında, sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Ölmeden önceki son yazısı yakınlarını üzdü

POOJ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!