Olivia Palermo'dan örnek alın!

Güncelleme Tarihi:

Olivia Palermodan örnek alın
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2015 02:20

Olivia Palermo bir stil ikonu! Tarzıyla markaların en sevilen yüzü. Saçı, makyajı, ayakkabıları, giydiği her şey dikkat çekici. Siz de Olivia Palermo'dan örnek alabilirsiniz...

Haberin Devamı

Saç

"Öncelikle mutlaka iyi bir saç maskesi kullanıyorum. Git gide saç rengimi açtırıyor ve daha da sarışın olmaya çalışıyordum, daha sonra annem ve erkek arkadaşım saçlarımın yıprandığı konusunda beni uyardı. Saçlarımı kendini toparlaması için koyu bir renge boyattım. Şimdi koyu rengin daha sofistike ve şık durduğunu düşünüyorum. Her saç modeli herkese yakışmayabiliyor. Kendime en yakışan modelleri seçtim ve nasıl yapacağımı öğrendim."

Olivia Palermodan örnek alın

Cilt

"Cilt güzelliğimin sırrı dermatoloğum Dr. Dennis Gross. Küçüklüğümden beri düzenli olarak kendisine görünüyorum. Derinlemesine bir temizlik için ayda bir randevu alıyorum ve ertesi gün dışarı çıkmıyorum. Sağlık bir cilt için doktordan öneri almak oldukça önemli."

Haberin Devamı

Olivia Palermodan örnek alın

Makyaj

"Makyajda her zaman gözlerimi ön plana çıkarıyorum. Kedigözü makyajı çok hoşuma gidiyor, ara sıra onu da uyguluyorum. Ancak dumanlı göz makyajı, taze bir cilt ve yalın dudaklar her duruma uyum sağlıyor.”

Olivia Palermodan örnek alın

Manikür

"Sıcak odada yapılan, 'bikram yoga' yapmayı seviyorum. Kardiyo ve esneme hareketlerinin bir arada olduğu süper bir egzersiz." "Çocukluğumdan beri oje sürmeye bayılıyorum, manikür için her zaman vakit yaratırım. Manikür yaptırırken stres attığımı bile söyleyebilirim. Kırmızı oje klasiktir ve her zaman kullanılabilir. Eğer daha trend bir şeyler yapmak istiyorsam, simsiyah ojeyi tercih ediyorum."

Olivia Palermodan örnek alın

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!