Olimpiyattan kısa haberler

Güncelleme Tarihi:

Olimpiyattan kısa haberler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2012 00:47

Haberin Devamı

Altını Merritt kaptı

Atletizmde, son olimpiyat şampiyonu ve dünya rekortmeni Kübalı Dayron Robles’in sakatlanarak yarıda bıraktığı erkekler 110 metre engelli finalinde zafer, ABD’li Aries Merritt’in oldu. Merritt, 12.92 saniyeyle altın madalyayı boynuna geçirdi.

Çekici finale atamadık

KADINLAR çekiç atma elemelerinde yarışan Kıvılcım Kaya ve Tuğçe Şahutoğlu finale kalamadı. Kaya 69.50’lik derecesi ile A Grubu’nda 8’inci, Tuğçe Şahutoğlu da 67.58 ile B Grubu’nda 12. oldu ve elendi.

Karin’i de sakatlık vurdu

Kadınlar uzun atlamada mücadele eden Karin Melis Mey, belindeki sakatlık nedeniyle finalde yarışamadı. Seçmelerde, ilk hakkında 6.80 atlayarak final vizesi alan milli atlet, doktorların belindeki sakatlık nedeniyle yarışmasını uygun görmemesi üzerine finalde madalya mücadelesi veremedi.

Haberin Devamı

Avan da veda etti

Londra 2012’de cirit atmada ülkemizi temsil eden Fatih Avan barajı geçemedi ve olimpiyata veda etti. Sakatlık nedeniyle son bir aydır sorunlar yaşayan Fatih, 78.87 attığı elemelerde 80 barajını geçemezken, Vitezslav Vesely 88.34 atarak finale en iyi dereceyle yükselen isim oldu.

Boksörlerimiz sıfır çekti

LONDRA Olimpiyat Oyunları’nda, erkekler 49 kiloda ringe çıkan milli boksör Ferhat Pehlivan, çeyrek finalde Rus David Ayrapetyan’a 19-11 yenilerek elendi. Ferhat Pehlivan’ın elenmesiyle Londra Olimpiyatları’na kota alan Türk boksörlerin müsabakaları tamamlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!