Olimpiyattan kısa haberler

Güncelleme Tarihi:

Olimpiyattan kısa haberler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2012 01:44

Haberin Devamı

Kanoda zirve Estanguet’in

KANO slalom erkekler C1 kategorisinde altın madalyanın sahibi Fransız Tony Estanguet oldu. Lee Valley Parkuru’nda yapılan erkekler C1 finali, 8 kanocunun mücadelesine sahne oldu. 97.06 puan elde eden Fransız Estanguet altın madalya kazanırken, Alman Sideris Tasiadis de 98.09 puanla gümüş madalyayı boynuna taktı. Bronz madalyanın sahibi ise 98.31 puan elde eden Slovak Michal Martikan oldu.

Yelkenci Çağla 28. sırada

MİLLİ yelkenci Nazlı Çağla Dönertaş, bayanlar laser radial sınıfında üçüncü yarışını 16., dördüncü yarışını 30. sırada tamamladı. Nazlı Çağla Dönertaş, bugün 5. ve 6. yarışlarda mücadele edecek. Bayanlar yelken laser radial mücadelesi,
Milli yelkenci, toplam 4 yarış sonunda, genel klasmanda 28. sırada.

Binicilikte altın Almanya’ya gitti

Haberin Devamı

BİNİCİLİKTE bireysel 3 gün yarışmasında altın madalyayı Alman Michael Jung kazandı.  Dresaj (at terbiyesi), kros ve engel atlama müsabakalarından oluşan 3 gün yarışmasında Alman Jung, “Sam” adlı atıyla 40.60 ceza puanıyla ilk sırada yer alarak altın madalyanın sahibi oldu.

Badmintonda Neslihan gruplarda elendi

BADMINTONDA Neslihan Yiğit, C Grubu ikinci maçında Tayvanlı Shao Chieh Cheng’e 2-0 yenilerek elendi. Son dünya ikincisi rakibi karşısındakaybeden Yiğit, gruplarda elendi.

Phelps kariyerindeki 19. altını kazandı

YÜZMEDE 4x200 metre bayrak finalini kazanan ABD, Michael Phelps’i de tarihe geçirdi. Amerika, 6:59.70’lik derecesiyle, altın madalyayı kazandı. Bu sonuçla birlikte, Phelps olimpiyat kariyerindeki 19. altın madalyayı kazanma başarısını gösterdi. Phelps, dün bir de 200 metre kelebekte gümüş madalya kazandı.

Teniste en uzun maç rekoru kırıldı

OLİMPİYAT tarihinde teniste en uzun maç dün oynandı. Fransız Tsonga ile Kanadalı Raonic’in mücadelesi tam 3 saat 57 dakika sürdü. İlki saat toplamda 1 saate yakın sürdü. Üçüncü set ise, 25-23 tamamlandı. Maçı kazanan Tsonga, 3. tura çıktı.

Plajda voleybol heyecanı

İSPANYA Plaj Voleybol Milli Takımı Liliana Fernandez Steriner ve Elsa Baqueziro McMillan ile mücadele ediyor. İkili geçtiğimiz günlerde Arjantin Milli Takımı ile karşı karşıya geldi. Steriner, kazandığı bir sayıdan sonra böyle sevindi.

Haberin Devamı

Hambuchen halkalar arasında

ALMANYA’yı cimnastikte temsil edenler arasında Fabian Hambuchen de bulunuyordu. Geçtiğimiz günlerde mücadele eden Alman atletin halkalar üstündeki hali objektiflere böyle yansıdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!