Olimpiyata inanıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Olimpiyata inanıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2013 01:06

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, “2020 Olimpiyatları adaylık sürecinde çok başarılı olacağız. Bu kadar inanmış insanın buluştuğu ortamdan güzel neticeler çıkacaktır” dedi.

Haberin Devamı

İSTANBUL’un 2020 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları’na ilişkin sponsor değerlendirme toplantısı, Dolmabahçe Başbakanlık Ofisi’nde yapıldı. Adaylık sürecine sponsor olan firmaların temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısında, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, önemli açıklamalar yaptı. Bakan Kılıç, “Çok başarılı olacağız, yürekten inanıyorum. Bu kadar inanmış insanların bir araya geldiği ortamdan başarılı neticeler çıkacaktır” diye konuştu.

2020’ya motive olduk

Sponsorların adaylık bütçesinin yüzde 50’sini karşılacağını ifade eden Suat Kılıç, motivasyonunun daha da arttığını dile getirdi. Bakan Suat Kılıç, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Herkes birbirini motive ediyor. Gerçekten 2020’ye motive olmuş durumdayız. Bu toplantıya geldiğimde benim motivasyonum yükseldi. İnşallah bütün bu motivasyon, sinerji, enerji birikimiyle, IOC üyelerini ve uluslararası olimpiyat camiasını da bu işin en iyi İstanbul’da yapılacağına inandırmaya muvaffak oluruz. Çok başarılı olacağımıza inancım tam.”

Haberin Devamı

Çok büyük bir aile olduk

BAKAN Suat Kılıç, “Sponsorlar bu işin içine tüm varlıklarıyla girinceye kadar kendimizi olimpiyat yalnızları gibi hisseder durumdayken, özel sektörün sürece omuz vermesiyle, yükün altına girmesiyle, çok büyük bir aile olduğumuzu fark ettik” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!