Olimpiyat öğretmenlerine teşekkür etti

Güncelleme Tarihi:

Olimpiyat öğretmenlerine teşekkür etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 10:58

Olimpiyat öğretmenlerine teşekkür etti

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde düzenlenen Mimar Sinan Bilim Olimpiyatları'nda (MİSİBO) görev yapan öğretmenlere teşekkür belgesi verildi.
Kumluca Mimar Sinan Ortaokulu tarafından düzenlenen MİSİBO'da görev alan 13 öğretmen, Kaymakam Polat Kara'yı ziyaret etti. Kaymakam Polat Kara, öğretmenlere teşekkür ederek plaket verdi etti. Kaymakam Kara sonra da öğretmenlere olimpiyatlarla ilgili izlenimlerini sordu. Öğretmenler, olimpiyatlar çerçevesinde düzenlenen sınavların özel ve devlet ortaokulları olmak üzere iki ayrı kategoride yapılması gerektiğini savundu.
Olimpiyatların sözcüsü Mehmet Ersoy, amaçlarının gençlerin sosyal faaliyetlerle değil, bilgi ve başarıları ile kendisini ispat etmelerini sağlamak olduğunu belirtti. Mehmet Ersoy, "Gençlerimiz ortaokul çağlarında toplumda yer edinmek istiyor. Bu yaşlar onların kendilerini ispat etme yaşlarıdır. Gençler bu işi kimi zaman çaldığı bir enstrümanla, çok iyi top oynamakla, iyi laf yapıp, espri üretebilmekle gerçekleştirir. Bizim amacımız gençlerimizin sınavlarda başarı elde edip, bilgi ve kültürle de ön plana çıkabileceklerini, başarıları sonucu kendilerine ilçenin önde gelenleri tarafından başarı belgesi verilerek ön plana çıkabilineceğini göstermektir" diye konuştu.
Kaymakam Polat Kara da bu fikre katıldığını aktarırken, olimpiyatlara destek vereceklerini kaydetti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!