Olgun Şimşek’in oğlu Ali bebek ilk kez görüntülendi!

Güncelleme Tarihi:

Olgun Şimşek’in oğlu Ali bebek ilk kez görüntülendi
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 20:31

Geçen yıl oğlu Ali’yi kucağına alan Olgun Şimşek, Etiler’de görüntülendi. Şimşek’in oğlu Ali bebek ilk kez kameraların objektifine yakalandı. İşte; Olgun Şimşek'in oğlu Ali'nin fotoğrafı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl eşi Zeynep Kocabey ile ilk bebekleri Ali bebeği kucaklarına alan Olgun Şimşek, Etiler’de yürüyüşe çıktı. Eşi ve oğlu ile birlikte güneşli havayı fırsat bilip ailecek yürüyüşe çıkan Şimşek, habercilerin sorularına yanıt vermedi.

Ailecek yürüyüş yapan Olgun Şimşek’in, şu an bir yaşına giren oğlu Ali bebek, ilk kez görüntülendi.

Olgun Şimşek’in oğlu Ali bebek ilk kez görüntülendi

Olgun Şimşek kimdir?

Olgun Şimşek, 1971 yılında Yenice, Büyükorhan, Bursa’da dünyaya geldi. Olgun Şimşek Bingöllü Alevi Kürt bir baba ile Bursalı Sünni Türkmen bir annenin çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. İlköğretim ve ortaöğretimini Bursa,Mustafakemalpaşa'da tamamlamış Mustafakemalpaşa Endüstri Meslek Lisesinden mezun olmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Ana Sanat Bölümü mezunu olan sanatçı, 1993 yılında sanat hayatına başladı. Televizyonda şov programlarında çıkan Şimşek, Bir Demet Tiyatro komedi dizisindeki "Kudret" tiplemesiyle ve İbo Show'daki "Güçlü" karakteriyle geniş kitlelerce tanındı. Bir dönem Şebnem Sönmez'le evlilik yapan sanatçı, 19 Kasım 2011 tarihinde Zeynep Kocabeyoğlu ile evlenmiştir. Yazı Tura filmiyle birçok ödül kazanmıştır.

BAKMADAN GEÇME!