Ölene Kadar son bölümde şok itiraf - Yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Ölene Kadar son bölümde şok itiraf - Yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2017 12:49

Ölene Kadar yeni bölümü için heyecan dorukta! Gizemli ve sırlarla örülü senaryo örgüsüyle dikkatleri üzerine çeken Ölene Kadar'ın son bölümünde ekran başındakiler, Selvi'nin itirafıyla büyük bir şaşkınlık yaşadı. Bu itirafından ardında nelerin olacağını merak eden izleyiciler, yeni fragmanla ipucu almak istiyor. Peki, Ölene Kadar 10. bölüm fragmanı yayımlandı mı?

Haberin Devamı

Ölene Kadar dizisi dün akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerini ekran başına kilitlemeyi başardı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren oldukça heyecanlı ve tansiyonu yüksek dakikalarıyla izleyicileri etkileyen Ölene Kadar dizisi yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde hayret verici anlar yer aldı. Son bölümde Dağhan amacına ulaşmak için Mehmet'in de yardımıyla bir oyun oynadı. Oynadığı oyun son derece riskliydi. Nefes kesen son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Ölene Kadar 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ölene Kadar 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Haberin Devamı

Dağhan, Selvi'yi çok sevmesine rağmen gerçeğin peşindedir. Selvi'nin ondan ne sakladığını bulmak zorunda olduğunu ve başka türlü Selvi'nin ona ihanet ettiği fikrini kafasından atamayacağını çok iyi bilir. Amacına ulaşmak için Mehmet'in de yardımıyla bir oyun oynar. Oynadığı oyun son derece risklidir. Ayrıca o plan yaparken düşmanları da boş durmaz kendi planlarını yapar. Sonuç herkesi son derece şaşırtır. 

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Dağhan'a bir çocuğu olduğunu itiraf eden Ender, ölümden kurtulduğunu sanmaktadır. Ama yalnızca bir süreliğine! Dağhan ne pahasına olursa olsun Ender'i bağışlamamakta ve babasının intikamını almakta kararlıdır. Bir yanda henüz kaybettiği babasının acısı, bir yanda yıllar evvel hayalini kurduğu çocuğu… Dağhan arada kalmıştır… Kim dost, kim düşman artık ayırt edememektedir. Öte yandan Selvi'nin Yılmaz'la işbirliği yaptığını öğrenmiş ve yıkılmıştır. Şimdi iki sevgiliyi büyük bir yüzleşme beklemektedir. Kılıçlar çekilir. Artık herkes eteğindeki taşları dökecektir. Dağhan tarafından köşeye sıkıştırılan Selvi, gerçekte kim olduğunu itiraf edecek midir?

BAKMADAN GEÇME!