Ölene Kadar son bölümde şaşırtan sahne... Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Ölene Kadar son bölümde şaşırtan sahne...  Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2017 09:29

Ölene Kadar dün akşam 6. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Geçmişteki yaşadıklarının intikamını almaya çalışan genç bir adam ve onun karanlık geçmişinin bir parçası olan bir avukatın aşkını ekrana taşıyan Ölene Kadar'ın son bölümünde Selvi ve Dağhan yakınlaşması heyecanlandırdı, final sahnesi ise büyük bir sürprizle yapıldı. Peki, önümüzdeki hafta neler olacak? Ölene Kadar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ölene Kadar dizisi dün akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenlerine heyecan dolu dakikalar yaşattı. Başladığı günden itibaren büyük bir ilgiyle takip edilen Ölene Kadar dizisinde heyecan doruktaydı. Dizinin dün akşam yayınlanan son bölümünde Dağhan'ın Selvi'nin geçmişiyle ilgili buldukları meraklandırırken; ikilinin yakınlaştığı sahneler heyecanlandırdı. Son bölümde Dağhan'ın kalbine aşk ateşi düşüren Selvi'nin, gerçekte ne sakladığı yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Ölene Kadar 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ölene Kadar 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Haberin Devamı

Ender'in tehditlerini duyan Dağhan, Selvi'nin kendisinden gizlediği bir şeyler olduğunu düşünür. Ve bunun peşine düşer. Ender'in diri diri mezara gömmek istediği üçüncü kişi kimdir? Selvi kimi korumak için Ender'le işbirliği yapmıştır? Daha da önemlisi kimdir Selvi? Dağhan'ın kalbine aşk ateşi düşüren bu kadın, gerçekte ne saklamaktadır? Öte yandan Dağhan'ın kendisine adım adım yaklaştığını gören Ender, bir an evvel ondan kurtulmak için korkunç bir olaya imza atar. 

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Selvi, Ender tarafından alıkonulur. Abisiyle yüzleşir. Yılmaz suçunu itiraf eder. Ve Ender teklifini yineler. Selvi, ya Dağhan'dan ya da abisinden vazgeçmek zorundadır. Birinden birini seçmeye mecbur bırakılmıştır. Peki vicdan terazisinin kefesinde hangisi daha ağır basacaktır? Aşk mı? Aile mi?

Öte yandan Dağhan, Selvi'nin birileri tarafından alıkonulduğu öğrenir. Çılgına dönmüş bir halde Selvi'ye ulaşmaya çalışırken, işleri daha da berbat hale getirecek acı bir sürprizle karşılaşır.

BAKMADAN GEÇME!