Ölene Kadar son bölümün ardından 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Ölene Kadar son bölümün ardından 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2017 21:13

Ölene Kadar dizisi geçtiğimiz akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenlere oldukça heyecan dolu dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren diziseverlerin oldukça beğenisini kazanan dizi Ölene Kadar yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanan olan yeni bölümünde ise neler yaşanacağı merak konusu oldu. Son bölümde sonunda özgürlüğüne kavuşmuş olan Dağhan, haksız yere hapiste geçirdiği 11 yılın hesabını sormaya karar verdi. Son bölümün ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak ettiler. Peki, Ölene Kadar 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ölene Kadar dün akşam ekrana gelen bölümüyle yine nefeslerin tutulmasına sebep oldu. Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği dizinin 2. bölümünde olaylar daha da karmaşık bir hal aldı. Ölene Kadar son bölümünde Selvi ve abisinin geçmişi kalplere dokunurken; Dağhan’ın gizli belgelerin peşine düştüğü anlarda heyecan dozu arttı. Dizinin yeni bölümünde yaşanacakları şimdiden sorgulayan izleyiciler, Ölene Kadar 3. bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Peki, yeni fragman yayınlandı mı?

Ölene Kadar yeni fragmanı yayımlanmadı ancak yayımlanır yayımlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

Engin Akyürek ve Fahriye Evcen’in başrollerini paylaştığı, Sarp Levendoğlu, Gülcan Arslan ve Tansu Biçer’in oyuncu kadrosunda yer aldığı Ölene Kadar’ın son bölümünde özgürlüğüne kavuşmuş olan Dağhan, haksız yere hapiste geçirdiği 11 yılın hesabını sormaya kararlıydı. Vicdan azabıyla kıvranan Selvi ise çocukken işlediği günahla bir kez daha yüzleşirken Dağhan'ın bazı gerçeklere ulaşmasına engel olmak zorundaydı. Ne var ki kafesten çıkmış aslanı dizginlemesi kolay olmadı. Gizli tanıdığın peşine düşen Dağhan, gizli belgeleri araştırmaya koyuldu ancak poliste olayların içinde olduğu için bu o kadar kolay olmadı. Bir kez daha demir parmaklıkların arkasına düşen Dağhan’ı Selvi kurtardı. Geçmişin gölgesi herkesin üzerine vurmuştu. İki eski sevgili, Dağhan ve Beril yıllar sonra ilk kez karşı karşıya geldiler. Dağhan'ın bir intikam planı peşinde olduğunu düşünen Ender ise tedirgindi, Yılmaz'ı bu konuda uyardı. Hayatının kararmasına sebep olan gizli şahidin izini sürmeye çalışan Dağhan, hiç beklenmedik bir sürprizle karşılaştı.

Haberin Devamı

İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikâyelerini ve bir adamın haksız esaretinin herkes üzerindeki etkisini çarpıcı bir şekilde gözler önüne seren Ölene Kadar’ın ilk bölümünde;  11 yıl önce düğün günü müstakbel eşinin babasını öldürme suçundan tutuklanan Dağhan Soysür (35), müebbet hapse mahkum edilmişti. Kasten adam öldürme gerekçesiyle yıllardır hapis yatan Soysür'ün davası 11 yıl sonra yeniden açıldı.
Tıp öğrencisi olan, doktor olup hayatını insan hayatı için adamaya and içen Dağhan Soysür'ün davası henüz kariyerinin başındaki bir avukat olan Selvi Nardan tarafından yeniden gündeme getirildi. Yeni delillere ulaştığı iddiasıyla, Soysür'ün suçsuzluğunu ispat edeceğine inanan Nardan, Soysür'den aldığı vekalet ile davayı yeniden açtı. 12 Ocak Perşembe görülecek davada Soysür'ün suçsuzluğu ispat edilirse mahkum 11 yıl sonra özgürlüğüne kavuştu. Bu özgürlük bir son gibi dursa da asıl hikaye yeni başlıyordu.

 

BAKMADAN GEÇME!