Ölene Kadar 13. son bölüm ile final bölümü ekrana geldi!

Güncelleme Tarihi:

Ölene Kadar 13. son bölüm ile final bölümü ekrana geldi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2017 10:31

Ölene Kadar 13. final bölümü ile ekranlara veda etti. Atv ekranlarında 3 aylık serüveninin ardından final yapma kararı alan Ölene Kadar, 13. son bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. İşte, başrollerinde Fahriye Evcen ve Sarp Levendoğlu'nun yer aldığı Ölene Kadar 13. final bölümü ve ayrıntıları

Haberin Devamı

Ölene Kadar dizinin final bölümü için nefesler tutuldu. Perşembe günleri diziseverlerle buluşan Ölene Kadar bu akşam yayınlanacak 13. bölümüyle son kez  ekranlarda olacak. Peki, Engin Akyürek, Fahriye Evcen, Sarp Levendoğlu ve Gülcan Arslan’ın başrollerini paylaştığı dizinin finalinde neler olacak? İşte, Ölene Kadar 13. bölüm fragmanı!

Ölene Kadar macerasında sona gelindi. Engin Akyürek, Fahriye Evcen, Sarp Levendoğlu ve Gülcan Arslan’ın başrollerini paylaştığı Ölene Kadar yarın akşam yayınlanacak olan 13. bölümüyle final yapacak.  Hayatının en güzel yıllarını, hayallerini, geleceğini ve sevdiği kadını işlemediği bir suç yüzünden kaybederek müebbet mahkûmu olan Dağhan’ın intikam öyküsün anlatan Ölene Kadar heyecan dolu final bölümü ekranlara geldi

Haberin Devamı

ÖLENE KADAR FİNAL BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Tekin'in Dağhan'a yaptığı teklif, işleri herkes için dönüşü olmayan bir yola sokmuştur. Sevdiği kadın ve oğlu arasında bir seçim yapmaya zorlanan Dağhan, her zaman yaptığı gibi bildiğini okuyacak ve o evden çocuğunu alarak çıkacaktır. Karşılığında ise Tekin'e, hiç umulmadık bir şekilde cevap verir. 

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dağhan, Tekin'in eline düştü. Selvi hiç düşünmeden sevdiği adamı kurtarmak için harekete geçti. Aşkı için her şeyini feda etmeye hazırdır Öte yandan Dağhan'ın son derece zekice kurgulanmış planı sayesinde işler lehine gelişiyor gibi görünse de Tekin'in son dakika sürprizi her şeyi alt üst etti.

BAKMADAN GEÇME!