Vahşi cinayette korkunç ayrıntı! Öldürmeden dinlemiş...

Güncelleme Tarihi:

Vahşi cinayette korkunç ayrıntı Öldürmeden dinlemiş...
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2017 22:29

Boşanma davası açtığı ve ayrı yaşadığı üç çocuk annesi 16 yıllık karısını sokak ortasında 15 kez bıçaklayarak katleden kocanın, korkunç cinayetten önce eşinin konuşmalarını öğrenmek için evine ‘ses kayıt cihazı’ koydurduğu anlaşıldı.

Haberin Devamı

Bursa'da, 3 çocuk annesi Fatma Açıkgöz (35), 16 yıllık kocası Tahsin Taner Açıkgöz’e (41) geçen kasımda boşanma davası açtıktan sonra ayrı evde yaşamaya başladı.Dava sürerken mahkeme Tahsin Taner Açıkgöz’e evden uzaklaştırma cezası verdi. Çalıştığı markete gitmek için Nilüfer ilçesindeki  evinden çıkan Fatma Açıkgöz, eşi  tarafından 15 bıçak darbesiyle öldürüldü. Cinayet sonrası bıçağı çöp kutusuna atıp polise teslim olan Tahsin Taner Açıkgöz tutuklandı.

KORUMA KARARI VARDI

Cumhuriyet savcısı hazırladığı iddianamede, Tahsin Taner Açıkgöz’ün olay günü aradığı eşinin konuşmak istememesine sinirlendiği, ekmek bıçağıyla gittiği ve eşinin evinin 100 metre ilerisinde beklediği, sokakta yürüyen Fatma Açıkgöz’ü  durdurup “Ben demedim mi, benimle oğlumun yüzünü yere eğdirmeyeceksin, değer miydi bizi parçaladığına” dediğini belirtti.İddianamede ayrıca, Tahsin Taner Açıkgöz'ün, bir erkekle ilişkisi olduğundan şüphelendiği eşinin konuşmalarını öğrenmek için oğlu aracılığıyla evine ses kayıt cihazı koydurduğu, başvurusu üzerine mahkemenin Fatma Açıkgöz hakkında koruma kararı verdiği belirtildi. İddianame 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. Tahsin Taner Açıkgöz, 'Kasten adam öldürmek'ten ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle yargılanacak.

Haberin Devamı

Vahşi cinayette korkunç ayrıntı Öldürmeden dinlemiş...

Tahsin Taner Açıkgöz’ün boşanma aşamasında olduğu karısı Fatma Açıkgöz’ü sokak ortasında takip edip 15 bıçak darbesiyle öldürdüğü dehşet anları, güvenlik kameralarına böyle yansımıştı. Katil kocanın, cinayetten önce de bir sosyal paylaşım sitesinde, ‘Bazı insanları toplasan da çıkarsan da fark etmez; Çünkü karakterleri hep sıfırdır’ diye yazdığı belirlenmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!