Okyanus atıkları ile üretilen ayakkabı!

Güncelleme Tarihi:

Okyanus atıkları ile üretilen ayakkabı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2016 16:51

Okyanustan çıkan atıklarla üretilen ayakkabı, aslında tüm insanlığın ortak utancını taşıyor.

Haberin Devamı

Dünyanın her yerinde çevre kirliliğinden zarar gören canlılar ve tabii ekolojik bir denge var. Canlılara çevre kirliliğinin zararı, gittikçe artacak şekilde dokunuyor. Tüm bunların yanı sıra bir de çevre kirliliği ile savaşan topluluklar var ve iyi ki de varlar. Bu topluluklar farkındalık oluşturmak için sonuna kadar savaşıyorlar. Bu topluluklardan biri de son zamanlarda yaptığı çalışmayla konuşulan Parley for the Oceans.

Okyanusun doğal dengesini korumak ve okyanus canlılarının rahat bir yaşam sürmesini sağlamak için kısacası ekolojik dengeyi korumak için çalışan Parley for the Oceans, okyanustan çıkardığı plastikler ile geri dönüşüm sağlıyor.

Okyanus atıkları ile üretilen ayakkabı

Haberin Devamı

Okyanustan çıkardığı maddeleri işlenebilir hale getiren Parley for the Oceans son olarak Adidas işbirliği ile farkındalık oluşturacak harika bir projeye imza attı. Adidas ile birlikte sadece okyanus atıklarından oluşturulan 7000 spor ayakkabı üretti. Batı Afrika’nın okyanus diplerinde bulunan filment ve iplerle üretilen ayakkabı, girişimin kendini duyurması için büyük bir fırsat. Ayakkabılar ile beraber Parley for the Oceans çok ses getirecek!

 

gerekeniyap.com Tarafından hazırlanmıştır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!