Okurların gözünden Ankara sokakları

Güncelleme Tarihi:

Okurların gözünden Ankara sokakları
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 20, 2018 16:36

Hürriyet Ankara, WhatsApp Şehir Hattı'na gelen ihbarları yayınlamaya devam ediyor.

Haberin Devamı

*YÜCETEPE Mahallesi’nin 87’nci Caddesi dillere destan. Dört senedir, Başkent EDAŞ’a defalarca ‘Burada aydınlatma direği eksiği var, gelip inceleyin trafik ve güvenlik yönünden tehlike arz ediyor’ diye şikayet yazısı yazmama rağmen bir amme hizmeti olarak vatandaşın uyarılarını dikkate bile almıyorlar. ’Belediye kaldırmış onların sorunu, gelsinler onlar ilgilensin’ diyorlar.
Kudret KAATSÄ°Z

*

Okurların gözünden Ankara sokakları

ÇANKAYA’da Portakal Çiçeği Vadisi’nde gece saatlerinde 1’inci kısmın lambaları yanarken 2’nci kısmın yanmamaktadır. Piyade Sokak’la Portakal Çiçeği Sokak’ı birbirine 2’nci kısmı gece saatlerinde kullanırken karanlık nedeniyle tedirgin oluyoruz. Az miktardaki bu lambaların gece yanmasını önemle bekliyoruz.

Nevzat ERSAN

Haberin Devamı

*ÇUKURAMBAR ve çevresinde Başkentgaz’ın bölgeye taşınması nedeniyle günün belli saatlerinde trafik arap saçına dönüyor.
Mehmet Yıldırım ERYÜREKLİ

Okurların gözünden Ankara sokakları
 

KEÇİÖREN’den Fatih Köprüsü altına gelen ve tekrar Keçiören istikametine dönmek isteyen araçlar göbeğe çıkmadan ve trafiğe girmeden köprü altından U dönüşü yapabilmektedir. Ancak nizami bir U dönüşü yolu olmadığından gelişigüzel dönülmekte, bazen de araçların yoğun park etmesi nedeni ile dönülememektedir. Oysa köprünün altı nizami bir U dönüş yolu yapılmasına da çok uygun. 

Muammer SOYKAN

*YÜCETEPE Mahallesi 85’nci Cadde’de Karayolları Genel Müdürlüğü’ne giriş kapısının yanındaki kaldırım 4 aydır bu vaziyette. Vatandaşlar nasıl yürüyecek? Bunu düşünen hiçbir yetkili yok.
Kudret KAATSÄ°Z

*

Okurların gözünden Ankara sokakları
 

MAMAK Yeni Bayındır Mahallesi Sağduyu Caddesi’nde 143 ve 145 numaralı binanın önündeki kaldırımlar bu halde. 153’ü aradım, kaldırımın projeye göre yapıldığını belirttiler. Kaldırım böyle mi olmalı? Yaşlılar, çocuklar ve engelliler zıplayarak yürüyecek. 

Ä°brahim GERDAN

Haberin Devamı

* ESKİŞEHİR Yolu Fatih Sultan Mahallesi 2700. Cadde’de çalışıyorum. Burada otobüs ringi yok, yapılmıyor. Biz çalışanlar otobüsle Eskişehir Yolu’na kadar gelebiliyoruz, 200-300 metre yol yürümek zorunda kalıyoruz. Yağmur ve kar yağdığı zaman bu eziyet oluyor. Defalarca Büyükşehir Belediyesi’ne dilekçe verdik, bir sonuca ulaşamadık. Konuştuğumuz kişiler Çamlık Sitesi’nin önündeki yolun açılması gerektiğini söyledi.
Çağrı POLAT

* ÇANKAYA Birlik Mahallesi’nde TEİAŞ’a ait trafo alanının Şehit Sadık Erişen Sokak tarafındaki bölümünde, yaklaşık 4 aydan bu yana devam eden 50-60 metrelik istinat duvarından dışarıya çıkarılmış olan ‘Yüksek gerilim kabloları’ her türlü tehlikeye karşın, ilgililerin duyarsızlıkları nedeniyle öylece bırakıldı. Ayrıca güvenlik için konulmuş olan ‘sözde tahta perde’ ana caddeden sokağa dönüşlerde görüş açısını tamamen engellediğinden kazalara neden oluyor.

Haberin Devamı

Â

Okurların gözünden Ankara sokakları

*EMEK Mahallesi’nde Kazakistan Caddesi ile 25. Cadde’nin kesişiminde görme engelli yolu üzerinde delik var. Esnaf tarafından kartonla doldurularak dikkat çekilmeye çalışılmış.

* YENİBATI Mahallesi Mülk Caddesi 1 aydır çamurdan dolayı kapalı. Belediye bu yolu unuttu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!