Okuma Yazma Bilmeyen İşçilere Polisler Yardım Etti

Güncelleme Tarihi:

Okuma Yazma Bilmeyen İşçilere Polisler Yardım Etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2015 14:28

MÜLAKAT FORMUNU DOLDURAMAN KİŞİLERİN YARDIMINA POLİSLER YETİŞTİ

İşkur tarafından Toplum Yararına Programı kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından alınacak olan işçilerden, okuma yazma bilmeyenlere polisler yardım etti.
İşkur tarafından TYP kapsamında Adıyaman’da alınacak olan bin 400 işçinin mülakatları devam ediyor. Çalışma ve İş Kurumu Adıyaman Müdürlüğümüzce Toplum Yararına Program kapsamında, ‘Çevre Temizliği’, ‘Kamusal Altyapının Yenilenmesi’ ve ‘Okulların Sınıf ve Çevre Temizliği’ konularında Adıyaman Belediyesi, İl Özel İdare, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçe ve belde belediyelerinde işçi istihdam edilecek.
Proje kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘Okulların Sınıf ve Çevre Temizliği’ konu başlığında çalışacak olan 275 kişi için 3 bin 193 kişi başvuruda bulundu. Adıyaman Halk Eğitim Merkezi’nde müracaat eden işçilere mülakat ile ilgili bilgiler verildikten sonra müracaat formları dağıtıldı.
Mülakat formunu alan fakat okuma yazma bilmeyen yaşlı ve bayanlara polis ekipleri yardımda bulundu. Polis ekipleri okuma yazma bilmeyen kişilerin formlarını doldurarak yardım etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!