Okulun en havalı kızına en şık mezuniyet elbiseleri Gardrops'da!

Güncelleme Tarihi:

Okulun en havalı kızına en şık mezuniyet elbiseleri Gardropsda
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2016 15:53

Mezuniyet elbiseleri; bu özel günde estetik görünümleriyle sizi adeta bir prensese dönüştürecek.

Haberin Devamı

Mezuniyet elbiseleri, gençlerin en güzel gününü kutlamak için tasarlanır. Mezuniyet elbiseleri modellerinden birçoğunu beğeniyor olabilirsiniz. Fakat yaşınıza, fiziksel özelliklerinize ve ten renginize uygun tercihler yapmak daha doğru olacaktır. Çok ağır dantel detaylı, aşırı dekolteli kıyafetlerden, yüksek ve ince topuklu ayakkabılardan, ağır makyaj ve gösterişli saç topuzlarından kaçınmanızı öneririm. Zaten zamanı geldiğinde bunların hepsini yapacaksınız. Gençliğin canlılığı ve dinamizmini yansıtarak daha sade, daha renkli ve hoş seçimler yapabilirsiniz. Taşlı ve payetli işlemelerden ziyade uçuş uçuş modelleri ve babetleri tercih etmelisiniz. Üniversite mezuniyet elbiseleri ve mezuniyet elbiseleri ve fiyatları için Gardrops’u ziyaret edin.

Haberin Devamı

Okulun en havalı kızına en şık mezuniyet elbiseleri Gardropsda

İkinci el abiye elbise modelleri için hemen tıklayın.

MEZUNİYET ELBİSELERİ NASIL SEÇİLMELİ?

 

Mezuniyet kıyafetleri seçimi yaparken anatomik yapınızı göz önünde bulundurmanız gerekir. Eğer boyunuz kısaysa ve daha uzun görünmek isterseniz bol ve çok renkli kıyafetlerden uzak kalmanız lazım. Göğüs altından kabaran robadan kesimli ve tek renk kıyafetleri kullanabilirsiniz.

Okulun en havalı kızına en şık mezuniyet elbiseleri Gardropsda

Fazla kilonuz olduğunu düşünüyorsanız kilolarınızı kamufle etmeniz mümkündür. Vücudu hafif bir şekilde saran ve ince drapeli elbiseler size çok yakışacaktır. Saten gibi kumaşlardan uzak durmalısınız ve şifon, organze gibi dökümlü kumaşları kullanmalısınız. Asimetrik desenler ve korsaj modeller de sizin için uygundur.

İnce ve uzun bir yapınız varsa çok dar elbiselerden kaçınmalısınız. Belden kabaran ve fiyonk detaylı elbiseler size çok yakışır. Bunun yanı sıra göz yormayan ve küçük desenli saten elbiseler de uygun olacaktır.

Okulun en havalı kızına en şık mezuniyet elbiseleri Gardropsda

Haberin Devamı

Esmer tenli genç kızlar; dore, somon rengi, gece mavisi ya da pudra rengi gibi daha açık ve parlak renkleri seçmeliler. Sarış ve beyaz tenli genç kızlar ise, fuşya, oranj, lavanta rengi ya da pembe pastel tonlarını kullanmalılar. Kumrallar ise bal rengi, karamel ya da tarçın tonlarını seçebilir. Bunun yanı sıra turkuaz ya da nil yeşili de kullanabilirler. Uçuşan, tül ya da şifon gibi kumaşlardan yapılmış elbiseler seçilmeli, hafif bir makyaj ve doğal görünümlü saç modelleri kullanılmalıdır. Spreyli ve krepli ya da topuz saç modellerinden, siyah tonlu makyajlar ve kırmızı yoğunluklu rujlardan kaçınmanızı öneriyorum.

Okulun en havalı kızına en şık mezuniyet elbiseleri Gardropsda

Haberin Devamı

Mezuniyet elbiselerini satın almak için tıklayınız.

MEZUNİYET ELBİSELERİ NASIL KOMBİNLENİR?

 

İpek şifonlar ya da saten diz altı veya ayak bileğinde biten elbise modelleri size çok yakışacaktır. Çok abartılı renkler yerine dore, bej, pembe, pudra ya da somon rengi gibi tonlar sizi daha hoş gösterecektir. Aksesuar olarak çiçek taçları, çiçek tokalar ya da bileklikler oldukça hoş duracaktır. Minik küpeler ve mini figürlü yüzükler de aksesuar olarak şık duracaktır. Dekolteli kıyafetler ise çok abartılı ve kadınsı duracağı için kesinlikle uzak durulmalıdır. Ağır taş işlemeli, pullu, payetli ve yırtmaç detaylı kıyafetler de size uygun olmayacaktır. Siyah, füme ve kemik rengi gibi ağır renkler gençliğin tazeliğine gölge düşürecektir. Fırfırlı, kurdeleli, mini puantiyeli detayları tercih edebilirsiniz. Püsküllü ya da kuş tüyü elbiselerde size şık bir hava katacaktır. Sade ve düz çizgilere sahip clutch çantalar ile kombininizi tamamlayabilirsiniz. Makyaj da pembe, altın rengi, pudra rengi gibi uçuk renkleri tercih etmelisiniz. Ruj için hafif renk veren bir parlatıcı yeterli olacaktır. Ya da ten renklerinde nude tonları da seçebilirsiniz. Saçlarınız için düz bir fön ya da hoş bir at kuyruğu modeli yeterli olacaktır.

BAKMADAN GEÇME!