Okuldan kaçtı ‘kaçırıldım’ dedi

Güncelleme Tarihi:

Okuldan kaçtı ‘kaçırıldım’ dedi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2006 16:34

SAMSUN’da 15 yaşındaki lise öğrencisi F.A., ailesi ile birlikte Gazi Polis Merkezi’ne gelerek, kar maskeli iki kişinin kendisini kaçırdığını iddia etti. İfadeyi alan polis memurları, lise öğrencisi F.A.’nın çelişkili ifade vermesi üzerine sorgulamayı genişletti.

Bunun üzerine F.A. “Yalan konuştum” dedi. Bu sefer lise öğrencisi F.A. hakkında, ‘Yalan beyanda bulunmak, görevli memuru oyalamak, suç uydurmak’tan işlem yapıldı.

19 Mayıs Lisesi 1’nci sınıf öğrencisi F.A., 4 gün okula gitmeyerek devamsızlık yaptı. Okul idarecilerinin ailesine haber vermesi üzerine F.A. ailesine “Kar maskeli iki kişi ben zorla araçlarına bindirerek Taflan Beldesi’ne götürdü. Ben de otomobil yavaşladığı sırada atlayarak ellerinden kurtuldum. Ancak korkumdan bir daha okula gitmedim” dedi. Bunun üzerine kızlarını alarak Gazi Polis Merkezi’ne gelen F.A.’nın ailesi kar maskeli iki kişiden şikayetçi oldu. F.A.’nın ifadesini alan polis memuru genç kızın çelişkili ifade verdiğini fark etti. Polis memuru sorgulamayı genişletince F.A. ailesinin devamsızlıklarını öğrenmesi üzerine böyle bir yalan uydurduğunu itiraf etti.

Bu kez polis F.A. hakkında, ‘Yalan beyanda bulunmak, görevli memuru oyalamak, suç uydurmak’tan işlem yaparak adliyeye sevk etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!