Okula giden yol mideden geçer

Hayırsever ünlü anneler çocuklarının sevdikleri lezzetleri bir kitapta topladı. Kitabın geliriyle okul yaptırılacak.

Haberin Devamı

Hepsi ünlü, anne ve hayırsever. İyi bildikleri yemeklerin tariflerini açıkladılar. Bu da, kitap haline getirildi. Bütün satış geliriyle de Doğu’da okul yapılacak.
Projenin sahibi, daha önce de aynı yöreye okul yaptıran Gymboree Play & Music. Katkıda bulunan ünlüler, Kerem Gönlüm’ün eşi Elif Gönlüm, Murat Saygı’nın eşi Gül Gölge, Efe Yazıcı’nın eşi Nazlı Yazıcı, Tayfun Demirören’in eşi Reyhan Demirören Banu Aksoy Tarakçıoğlu ve Begüm Ayaydın. Dahası da var. Yemek tarifleriyle beraber, ünlülerin çocuklarıyla çektirdikleri fotoğrafların da bulunduğu kitabın daveti de bugün yapılıyor. Umarım iyi satar, okul da bir an önce yapılır. Gördüğünüz gibi iyilik yapmak için bazen bir kitap almak bile yetiyor. Kitabın adını atlamayalım bu arada: ‘Çocukların Çok Sevdiği Yemek Tarifleri’.

Haberin Devamı

Brad’in fotoğrafına dokunan yanıyor

Brad Pitt ile reklam filmi için anlaşan Chanel işi çok sıkı tutuyor.
PR firması falan kullanmadan, doğrudan ülke sorumlusu mail atarak, bu anlaşmayı medyaya duyurdu:  ‘Dünyanın en tanınan aktörlerinden Brad Pitt, Chanel 5’in, yakında çekilecek reklam filminin yüzü oldu...’ Greg Williams’ın çektiği Pitt’in bu portresi ise uyarılı gönderilmiş. ‘Resmi kırpmak, üzerinde oynamak yasaktır’ şartı var kullanmak için. Tabii bu şart bizim için. Siz, dilediğinizi yapabilirsiniz.

İlk kamyon yarışı

Dünyada çok popüler olan fakat ülkemizde hiç yapılmayan kamyon yarışları, bu cumartesi Ä°stanbul Park’ta. Bence ülkemiz için çok yararlı bir geliÅŸme. Otoyollarda, ara sokaklarda her gün yarışan özellikle sarı kasalı kamyonlarımızın sürücülerinin, bu yarışlara ilgi göstermesini bekliyor organizasyon komitesi. Çünkü sadece kamyonlar yarışacak. Yani yarış pistinde, özellikle kadın sürücülerin kullandığı, sıkıştırılmaya uygun otomobiller olmayacak. Bu duruma da alışık olmayan bizim bazı kamyon ÅŸoförlerinin yarışa soÄŸuk baktıkları tahmin ediliyor. Kamyon yarışları Türkiye, Ä°talya, Ä°spanya (2 yarış), Fransa (2 yarış), Ä°ngiltere, Almanya, Rusya, Çek Cumhuriyeti, Belçika olmak üzere dokuz ülkede toplam 11 etaptan oluÅŸuyor. Cumartesi -pazar günleri Ä°stanbul Park’ta yapılacak yarışlara altı takım katılıyor. Daha önce bir kere seyretme fırsatı bulduÄŸum kamyon yarışların çok zevkli olduÄŸunu söyleyebilirim.Â

Haberin Devamı

Böyle olur Playboy’un koleksiyonu

Gunther Sachs, playboy olarak nam salıp, adına uygun bir hayat sürdükten sonra, 78 yaşında, kendi kafasına sıkarak intihar etmişti. Aradan bir yıl geçti, şimdi Sachs’ın İsviçre’deki evinde bulanan 300 eserlik koleksiyonu satışa çıkıyor. Sergiyle ilgili tüm haberler, ‘Playboy koleksiyonu böyle olur’ tarzında. Eğer içinizde, Playboy hayatı sürdüğünü öne sürenler varsa, Sotheby’s’de satışa çıkacak bu koleksiyondan, ev donatmakta fayda var.

Şaşırtan fotoğraflar

Bebek’teki Lucca, İstanbul’un en popüler mekânlarından biri. Şehrin en ünlü isimlerini orada görebilirsiniz. Lucca’yı diğer mekânlardan farklı kılan bir özelliği de, her gittiğinizde farklı bir sergi ya da aktiviteyle karşılaşma olasalığınız. Lucca’nın sahibi Cem Mihrap bu tür çalışmalar çok önem veriyor. Geçen salı yine böyle bir etkinlik vardı. Vogue dergisinin düzenlediği  ve Audi’nin de desteklediği ilginç bir fotoğraf sergisi. Nihat Odabaşı, Serkan Şedele, Sedef Delen, Mehmet Turgut ve Tamer Yılmaz’ın, akıllı telefonlarla çekip, onların filtreleriyle üzerinde oynadıkları fotoğraflardan oluşan bir sergi. Fotoğrafçılar bu kadar ünlü olunca, açılışa da ünlü isimler gelmişti. Sergiyi merak edenlere not: 15 Mayıs’a kadar Lucca’da sergilenecek.

Yazarın Tüm Yazıları